VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZSOY GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

25 Nisan 2018

...................

24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde aday adaylığı için kamudan istifa eden ilk isimlerden biri Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy oldu. Özsoy, AK Parti’den Kayseri Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Özsoy, 15 Temmuz darbe girişiminde Boluda dik duruşu ve OHAL Valisi olduğu dönemde FETÖ’y karşı yürüttüğü operasyonlarla büyük takdir toplamıştı.

Türkiye 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimine kilitlenirken, aday adaylığı için kamu çalışanlarının istifa haberleri de gelmeye başladı. İstifa eden ilk isimlerden biri de Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy oldu.

Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinde gösterdiği başarı ve haksızlık ve hukuksuzluklara karşı cesaretli tavırları nedeniyle Köroğlu lakabıyla da anılan Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy’un AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiği öğrenildi. FETÖ’nün İzmir Askeri Casusluk Kumpasındaki mağdurlardan biri de olan Mustafa Özsoy, 15 Temmuz gecesi Bolu Valisi ile birlikte darbeye karşı dik duruşuyla nam salmış, 15 Temmuz sonrası ise OHAL’den sorumlu Vali Yardımcısı olarak Bolu’da örgüte yönelik operasyonlarla büyük taktir toplamıştı.

Kaynak – Avaz Türk

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.