VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI BEDELLERİ BELLİ OLDU

25 Nisan 2018

.............................................

Geçtiğimiz gün yapılan AK Parti MKYK toplantısı sonrası milletvekili aday adayı olma bedelleri belirlendi. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bin ile 6 bin lira arasında aidat alınacağını duyurdu.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan MKYK toplantısı sonrası milletvekili aday adaylığı aidat bedelleri belli oldu. Aday adaylarının resmi başvuru tarihinin son günü 29 Nisan Pazar günü olarak duyuruldu.

Konu hakkında basın mensuplarına partisinin il binasında açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bin ile 6 bin lira arasında aidat alınacağını söyledi. Doğanay, “Öncelikle 24 Haziran seçimlerimizin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün ki toplantı gündemimizin ana maddesi malumunuz olduğu üzere 24 Haziran seçimleri ile alakalı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen MKYK toplantısı sonrası, partimiz listesinde gösterilecek adayların tespiti ve sıralamasının bütün seçim çevrelerinde merkez yoklaması usulünce yapılacak. Dün itibari ile AK Partimize aday adaylığı için başvuruları başlatmış bulunuyoruz. İnşallah 29 Nisan 2018 Pazar günü de aday adaylığı başvuruları sona erecek. Bu dönemde erkek milletvekili aday adaylarından 6 bin lira, kadın milletvekilleri ile 18 – 25 yaş arası adaylarından ise 3 bin lira, engelli aday adaylarından ise engelli olduklarını belgelemeleri halinde bin lira aidat alınacaktır.” şeklinde konuştu.

“SANDIKTAN ÇIKAN İRADEYE DE HER ZAMAN SAYGI DUYDUK”

Doğanay, sandıktan çıkan iradeye her zaman saygı duyduklarını belirterek, “Bu noktadan hareket ile artık süreç başlayıp, nihai sürece erecek. Biz her zaman olduğu gibi AK Parti teşkilatları olarak sahadayız, sahada olmaya da devam edeceğiz. Milletimizin huzuruna çıkmaktan hiçbir zaman kaçınmadık, hiçbir zaman gocunmadık. Sandıktan çıkan iradeye de her zaman saygı duyduk bundan sonra da saygı duymaya devam edeceğiz.” dedi.

1 yorum yapılmış
  • vatanda
    25 Nisan 2018 • 22:09
    olur tabiki şimdiye kadar götürdükleri paralarla ama biraz zor cıkar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.