VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 24 NİSAN SALI

24 Nisan 2018

..................................................

Gölyüzü mahallesi Dalkılıç sokak sakinlerinden,eski İstanbul bankasından emekli Fahire GÜVENMAN ve emekli öğretmen Fahriye ÇANKAYA’nın anneleri, YSE’den emekli Sefa GÜVENMAN ve emekli öğretmen İrfan ÇANKAYA’nın kayınvalidesi, Nilgün , Özlem GÜVENMAN ile öğretmen Sema GÜROL ve  Ziraat mühendisi Sedat ÇANKAYA’nın anneanneleri,Seren ve Denizer ÖZEREN’in büyükanneleri Şerife Coşkun ATEŞ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi Uzunçam köyü halkından, Şerife ALTUNAY’ın eşi, Ayşe GÜLEN,Mehmet, Gülnur, Ahmet ve Ömer Faruk ALTUNAY’ın babaları, iş adamı Ercan GÜLEN’in kayınpederi,Sanayi camiisinden emekli din görevlisi Mustafa ALTUNAY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik mahallesi merkez camiide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköyü mezarlığına defnedilecektir.

Baltalı köyü halkından (merhume) Hafize YÜCEL’in eşi, Hüseyin YÜCEL’in babası İdris YÜCEL, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Baltalı köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.