VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”

19 Nisan 2018

....................................

Bolu’nun mobilyacılık ve ev eşyaları alanında önde gelen firmalarından Erenler Mobilya’nın yöneticisi Ayhan Eren, en önemli hususun garantili mobilya almak olduğunu söyledi.

Baba mesleği olan mobilyacılığın 2’nci kuşak temsilcilerinden olan 30 yaşındaki Ayhan Eren, gazetemize yaptığı özel açıklamalarda müşterilerine tavsiyeler verdi. Karamanlı Mahallesi İsmet Paşa Cadddesi No: 15 – 16 – 17’de  bulunan mağazalarında 20 yıldır baba mesleğini sürdüren Eren, sektörlerinde iddialı bir firma olduklarını söyleyerek,  “Züccaciye, elektrikli eşya, beyaz eşya, halı, kilim ve mobilya grubunda varız. Uygun fiyat ve uygun ödeme seçenekleri hem de ürünlerin kalitesi bakımından iddialı bir firmayız. Elden 12 aya kadar taksitle satış yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır. Zaten mobilyacılıkta da şöyle bir şey var. Satıştan ziyade satış sonrası hizmet önemli. Elimzden geldiğince müşteriyi mağdur etmeden, müşterinin istediği şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

“EN UYGUN TAKSİT İMKANI İLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Düğün sezonunun açılması ile beraber yeni evlenen çiftlere en uygun taksit imkanları ile yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen Eren, “Düğün sezonunun açılması ile beraber halı, beyaz eşya ve mobilya ağırlıklı satışlar gerçekleşiyor. Bu ürünlerin zaten hepsi bizde mevcut. Yeni evlenenlere, evini yenileyenlere olsun en uygun taksit imkanı ile yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”

Eren, açıklamalarının devamında mobilya almakta en önemli hususun garantili mobilya almak olduğunu belirterek, “Mobilya almakta en önemli husus garantili mobilya almaktır. Markalı mobilyadan şaşmaması. Dediğim gibi mobilyacılık satış sonrası da hizmet gerektiren bir sektör. Markasız mobilya satışın da, müşteri ilerleyen dönemlerde yaşayacağı bir arıza da karşı tarafında bir muhattap bulamayacağı için kesinlikle bulaşmamalı. Bizde öyle bir şey yok. Fabrikadan 15 günde bir fabrikadan Bolu’ya gelen teknik servis ekiplerimiz mevcut. Müşteri bir arıza durumunda, ürünün yapılışında dahi bulunan bir teknik servisten yardım alarak tekrar eski haline getirebilir. Ola ki tamir yapılamayacak bir durumda, ürünün direk değişimi ile olay sonuçandırılıyor. Müşteriye düşen iş şu, garantisi olmayan ve markası bilinmeyen bir mobilyayı evlerine sokmamalı. Bizim kullandığımız Kilim markası sektörde kendini kanıtlamış bir isim” dedi.

“DAİMA YARDIMCI OLAN BİR FİRMAYIZ”

Müşterilerine daima yardımcı olan bir firma olduklarını söyleyen Eren, “Biz 90 yılından beri sektörün içindeyiz. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti, uygun fiyat, kaliteli ürün sunan bir mağazayız. Müşterinin memnun olması gerektiğini düşünerek hareket eden bir firmayız. Müşerinin her zaman yanında olan, ürünl alakalı yaşayacağı bir problemde daima yardımcı olan bir firmayız. Ürünlerimizin tamamı TSE ve ISO 9001 belgeli. Çoğu fabrikadan, makineden çıktığı an denetlenerek gelen ve müşterinin evine sorun yaraymayacak şekilde gelen mobilyalar. Bunun dışında mobilya alışverişi yapacakken, kesinlikle yaşanılan şehirden alıp, bir bozulma durumunda karşı tarafta muhattap ile görüşmesi” ifadelerini kullandı.

“MÜŞTERİ NE İSTİYORSA ONA YÖNLENDİRİYORUZ”

Eren, son olarak müşterilerini isteklerini göre yönlendirdiklerini söyleyerek, “Alt, orta, üst olmak üzere 3 grupta ürünlerimizi sergiliyoruz. Müşterinin bütçesine göre hangi gruptan ürünü tercih edecekse o konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Müşteri ne istiyorsa ona yönlendiriyoruz. Müşterinin bütçesine göre hareket ederek, ona göre davranmak durumundayız” şeklinde konuştu.

  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
  • “EN ÖNEMLİ HUSUS GARANTİLİ MOBİLYA ALMAKTIR”
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.