VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM O OLDU...

19 Nisan 2018

.................................................

Bolu’nun sevilen Pazar esnaflarından Adalet Karadayı, 24 Haziran’da yapılması planlanan genel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacağını açıklayan ilk isim oldu. Karadayı, aday olduğum takdirde küçük esnafın meclisteki sesi olacağım dedi.

Geçtiğimiz gün MHP lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM’deki grup konuşmasında seçimlerin erkene alınması teklifi üzerine, Bahçeli ile görüşen Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin 24 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.

Gündeme bomba gibi düşen açıklamanın ardından, normal şartlarda 2019 yılında yapılacak seçimler için kulis yapan aday adayları büyük şaşkınlık yaşadı. Parti içi ayak kaydırma, dosya yollama, arkadan dolanma oyunları için oldukça uzun zamanları olan milletvekili aday adaylarının 2 ay sonra seçim yapılması kararı sonrası etekleri tutuştu. Ama bir kişi var ki, bıkmadan usanmadan , kimsenin hakkına girmeden partisinin hizmetinde yol almaya devam ediyor.

“CESUR YÜREK YİNE SAHNEDE”

Bolu’da, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak bilinen Pazar esnaflarından Adalet Karadayı, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde olduğu gibi yine hiçbir menfaat beklemeden partisine ve ülkesine hizmet etmek için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacağını söyledi.

“KÜÇÜK ESNAFIN UMUDU”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Adalet Karadayı, partisinden aday gösterildiği taktirde mecliste 4-5 milyon küçük esnafın sesi olacağını söyledi. Halkın içinden geldiğini ve esnafın dertlerini ve isteklerini iyi bildiğini söyleyen Karadayı, “bir önceki aday adaylığı sürecimde parti merkezinde yaptığım görüşmelerde çok iyi tepkiler almıştım. Orada da halkın adamı olduğumu ve partimin sevdalısı olduğumu söylemiştim” dedi.

“HİÇ BİRİ ORTALARDA YOKTU”

Partisine olan sevdasını arka arkaya dile getiren Karadayı, 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olan kişilere sitem ederek, “ben ister seçileyim ister seçilmeyim. Benim sevdam hiç bitmez. Ama 2015 seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan 19 kişi, adaylar belirlendikten sonra bir gün bile sokağa çıkmadılar. Böyle parti sevdalısı olunmaz. Ben iyi günde de kötü günde de Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım” şeklinde konuştu.

“YÜZDE 70 OY ALIRIZ”

24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimlerde Cumhur ittifakının oy oranı hakkında da tahminlerde bulunan Adalet Karadayı, “şer ittifakını ezip geçeceğiz inşallah. Benim tahimin cumhur ittifakı seçimlerden yüzde 70 oyla çıkacak. Bolu 4 milletvekili gönderse, 4’ünü de AK Parti alır” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • yasinpazarc
    19 Nisan 2018 • 07:21
    bu sene karpuz tezgahın güzelleşek desene
  • Nail
    19 Nisan 2018 • 11:38
    Dolar 4 lira iken biraz zor alırsınız
  • Gezgin
    19 Nisan 2018 • 12:42
    Aman dayı bu yaştan sonra ne yapacan aday olupta yap pazarını kıl beş vakit namazını yaşın yetmiş işin bitmiş
  • hseyin
    19 Nisan 2018 • 22:39
    hayırlı olsun seni getirmezler sen dürüst olduğun için
  • Berb
    20 Nisan 2018 • 03:28
    Başka adam kalmadı buna kadar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.