VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHALİFLER ERKEN SEÇİM İÇİN KONUŞTU

18 Nisan 2018

........................................................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli görüşmesinden sonra erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından, Bolu’nun muhalif siyasetçileri Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Aydın ve Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya değerlendirmelerde bulundu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan

“BU ÇAĞIRIYI ERDOĞAN’IN YAPTIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yaptığı erken seçim değerlendirmesinde, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye, erken seçim çağrısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptırdığını söyleyerek, “Bu güne kadar iktidar yetkilileri kesinlikle erken seçim yapmayacaklarını söylüyorlardı. Dün itibariyle Bahçelinin bir çağrısı oldu. Ben bu çağrıyı Erdoğan’ın yaptırdığını düşünüyorum. Dolayısıyla artık seçim kararı verildi. Seçim kararı da bugün yarın meclisten geçecektir. Hayırlı olsun demek lazım memlekete millete. Hayırlı bir sonuç çıkmasını diliyorum ülkem adına.” ifadelerini kullandı.

İKİSİ DE “BASKIN SEÇİM” DEDİ

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise erken değil baskın seçime gittiklerini düşündüğü söyleyerek, “Erken seçime hazırız, hayırlı olsun. Erken seçim değil, baskın seçime gittiklerini düşünüyorum. Kötüye gidişi gördükleri, fark ettikleri için bu kararı aldıklarını düşünüyorum.” dedi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, baskın bir şeçimle karşı karşıya kalabileceklerini ifade ederek, “Her şeyden evvel hayırlı olsun diyoruz. Bu bir erken seçim değil baskın seçim. Şu anda 2 ay bir zaman var. 2 ay zaman kala baya bir öne alındı. Herkes hazırlıksız yakalansın gibi bir durum söz konusu. Biz Saadet Partisi olarak seçime hazırız. Zaten bize dediler bunu bir baskın seçimle karşı karşıya kalabiliriz buna hazır olun diye, uyarılmıştık. İnşallah bu konuda bir sıkıntımız olmaz, olmayacağı kanaatindeyim.” şeklinde konuştu.

İyi Parti İl Başkanı Mehmet Aydın

“SEÇİM ZORUNLUYDU”

İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, erken seçimin zorunlu olduğunu belirterek, “Öncelikle vatanımız milletimize hayırlı olsun. Biliyorsunuz ülkemiz şu anda gerek siyasi gerek ekonomik olsun çıkmazın içine girdi şu anki iktidar yüzünden, gerek dış politikası olsun iç politikasını kendi eline yüzüne bulaştırdı. Zaten kırılgan bir ekonomimiz vardı üretime dayalı ekonomimiz yoktu. Ekonomimiz berbat haldeydi. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyordu. Seçim zorunluydu. Zaten AKP bunun sorumluluğunu aldı. Bizim bu başarısız iç, dış politikamız yüzünden ekonomimiz sıkıntıya girdi bunu halkımıza götürelim dediler. Bunu halkımız karar verecek. Tekrar güven mi tazeleyecekler, yoksa yeni bir kan değişimi mi isteyecek bunun kararını halkımız verecek. Hayırlı olsun diye düşünüyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.