VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM KARARINI DEĞERLENDİRDİ

18 Nisan 2018

.........................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Adem Evcil ve AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz erken seçimi değerlendirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay

“AK PARTİ YOLUNA DEVAM EDECEK”

“Öncelikle milletimize hayırlı olsun. Ülke siyaseti adına siyasi partiler adına hayırlı olsun. Böyle bir karar çıktı. Sayın Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı açıklama sonrasında bugün yapılan istişareler sonucunda birlikte yaptıkları istişareler sonrasında böyle bir karar alındı. 24 Haziran olarak ortaya konulmuş oldu. Bundan sonrasındaki bize düşen süreç ak parti teşkilatları olarak milletimizin huzuruna çıkacağız. Milletimizin huzurunda divana duracağız bu güne kadar olduğu gibi. Milletimiz nihai noktada son kararı verecek. Milletimizin verdiği karara da biz saygıyla bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Hizmet kervanı olarak AK Parti yoluna devam edecek. Burada nihai karar yüce Türk milletinindir, asil Türk milletinindir. Ülkemiz milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil

“GENEL BAŞKANIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Vatanımıza milletimize devletimize hayırlı uğurlu olsun. MHP tüm kadroları ile seçime hazırdır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin fikir babalığını yapan Sayın Genel Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz…

“ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

“Şu an çok sevinçliyiz. Türkiye’de seçim atmosferi gerilmiş ve sesler yükselmişti. Şu an inşallah herkesin sesinin kesildiği hemen yeni sisteme yönelik olarak seçimlerin geldiği döneme giriyoruz. Ülkemizin hayrınadır, faydasınadır. Kazananları tebrik ediyoruz. Bizde üzerimize düşeni yapacağız.”

Kaynak - Fatih YALINIZ - Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Esnac
    18 Nisan 2018 • 21:45
    Herkezde ayrı bir mutluluk var. Maşallah maşallah...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.