VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOYOL, MAHŞER ALANINA DÖNDÜ

11 Nisan 2018

...............................................

Bolu’da, TEM yolunda kontrolden çıkıp orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra taklalar atan otomobildeki 54 yaşındaki Mehmet Dede öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu Batı gişeleri mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Mahmut Dede idaresindeki 34 BDP 143 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüje daldı. Otomobil yaklaşık 50 metre refüjde ilerledikten sonra aydınlatma direğine çarpıp taklalar atarak yolun sol şeridine devrildi. Kazada, Mehmet Dede olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Mahmut Dede, Mevlüt Dede, Halil Dede ve Hanım Muratoğlu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Mehmet Dede'nin cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin morga  kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MERAK, MADDİ HASARLI KAZAYA NEDEN OLDU

Kazaya bakmak için yavaşlayan sürücüler nedeniyle trafik olumsuz etkilendi. Kazaya bakan bir TIR sürüsü ile otomobil sürücüsünün araçları çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı.

EKMEK HASSASİYETİ

Bu arada, yaralılara yardım etmek için duran bir kadın da yola saçılan ekmekleri toplayarak yol kenarındaki yeşil alana koydu.

  • OTOYOL, MAHŞER ALANINA DÖNDÜ
  • OTOYOL, MAHŞER ALANINA DÖNDÜ
  • OTOYOL, MAHŞER ALANINA DÖNDÜ
  • OTOYOL, MAHŞER ALANINA DÖNDÜ
1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    11 Nisan 2018 • 13:36
    yazık ne varda hızlı gidiyorsunuz...yaşınıza göre acemide değilsiniz..zaten usta acemi işine gelmez bu işler hızlı giden azraile yakın olur.ustada olsan direksiyonda..saniye dikkatsizlik götürür adamı..gideceğiniz yere 1 saat geç gidin ama surat yapmayın 100 geçmeyin..bu günlerde yollarda Azrail adam arıyor....haberiniz olsun...ALLAH korusun..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.