VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

81 YAŞINDA HAYATA YENİDEN BAŞLADI

11 Nisan 2018

.....................................................

Yaşım ileri ameliyat olamam, ameliyatı kaldıramam diye düşünmeyin. Bel fıtığı, bel kayması ve dar kanal rahatsızlıkları nedeniyle ağrı ve yürümede bozukluk şikayetleri olan 81 yaşına ki Necati Şanlı, Özel Fatma Hatun Hastanesinde geçirdiği operasyon sonrasında sağlığına kavuştu. 

Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz tarafından ameliyat edilen 81 yaşında ki Necati Şanlı, yaklaşık bir buçuk ay önce geçirdiği operasyonun ardından ağrılarından kurtuldu.

“KOL DEĞNEKLERİ OLMADAN DA YÜRÜTECEĞİZ”

Hastası kontrole geldiğinde konuşan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz, Şanlı’yı fizik tedavi ile güçlendirdikten sonra kol değnekleri olmadan yürütmeye başlayacaklarını söyleyerek, ”Necati Amcamızın omuriliğinde kayma vardı, kemiklerinde omurilik kanalında daralması vardı. Bacaklarında güçsüzlükleri vardı. Yürüme bozukluğu, ayakların birbirine dolanma şeklinde şikayetleri oluyordu. Dar olan kemikleri temizledik. Omurgaları titanyum vidalarla sabitledik. Sinirlerini rahatlattık. Şimdi artık fizik tedavi ile güçlendirme dönemindeyiz. Yavaş yavaş kol değnekleri olamadan da yürüteceğiz.” İfadelerini kullandı. 

“AMELİYATINIZI, TEDAVİNİZİ OLUN DİYE  BEN TAVSİYE EDİYORUM”

Sağlığına kavuşan Necati Şanlı, kendisini  iyi hissettiğini belirterek, “Yürüyemiyordum, bacağımın bir tanesi tamamen uyuşmuştu hiç hareket edemiyordum. Durumum pek iç acıcı değildi. Şimdi ise Allah’a şükür yürümeye başladım. Ağrılarım dindi. Çok memnunum. Doktorumuzdan Allah razı olsun. Yaşım ileri diye ameliyattan hiç korkmasınlar. Hatta ameliyatınızı, tedavinizi olun diye  ben tavsiye ediyorum.” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Arzuhanm
    11 Nisan 2018 • 08:34
    Allah Fatma hatun , ve Çağsu hastanesinden binlerce kez razı olsun . İstanbuldaki bir çok özel hastanelerden daha temiz ve daha ilgililer. İstanbulda yaşayan bir bolulu olarak boludaki ailemi her seferinde çağsu veya fatma hatuna götürüyoruz. İstanbula göre fiyatlar inanılmaz ucuz , ayrıca hastane çok temiz ve ilgililer.
  • NurhanGndz
    11 Nisan 2018 • 09:17
    Basarili ameliyatindan ve ilgisinden dolayi Op.Dr.Yuksel NAVRUZ'a cok tesekkur ederim. Iyiki Bolu'dasiniz.
  • Reklam
    11 Nisan 2018 • 09:58
    Reklam kokan hareketler yapmasaniz diyorum
  • Bilge
    13 Temmuz 2018 • 10:48
    Bendede boyun fıtıği var her doktora da güven olmuyo yüksel nevruza gidicem tekrar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.