VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 11 NİSAN ÇARŞAMBA

11 Nisan 2018

.......................

1- Borazanlar Mahallesi halkından Mebrure Demir’in Annesi, Zekayi Demir’in Kayınvalidesi; Beratiye AKTAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığı’nda defnedilecektir.

2- Beşkavaklar Mahallesi sakinlerinden, Abant Parke Muhasebecisi Feyzullah ÖZBAŞ’ın Eşi, Gökhan ve Hakan ÖZBAŞ’ın Anneleri; Hülya ÖZBAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığı’nda defnedilecektir.

3- Seben İlçesi Kızık Köyü halkından, Merhum İbrahim ÇİFTÇİ’nin eşi; Emine ÇİFTÇİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kızık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Gerede İlçesi halkından, Sevim ÖZDEMİRLİ’nin eşi, Emrah ÖZDEMİRLİ ve Zeliha ACAR’ın babaları, Hüseyin ACAR’ın dünürü, Çetin ACAR’ın kayınpederi; Ömer ÖZDEMİRLİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Saygılı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Yazıören Köyü halkından, Merhum Hüseyin CEYLAN’ın eşi, Şerife SEÇİLMİŞ ve Tülay TERZİ’nin anneleri, Ali SEÇİLMİŞ’in anneannesi, Ercan TERZİ ve Zeki SEÇİLMİŞ’in kayınvalidesi;  Gülizar CEYLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yazıören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Mudurnu İlçesi Çamurlar Köyü halkından, Ahmet ALPTEKİN’in eşi, Nazife, Nimet, Orhan ve Ayhan ALPTEKİN’in anneleri; Hatice ALPTEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi'ndeki evinden alınarak Çamurluk Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

7- Tekke Işıklar Yenipelitçik Köyü Fırınlık Mahallesi halkından, Ahmet SONER’in eşi, Hacer, Bayram, Nezaket ve İlimiz esnaflarından Kimlik mağzası sahibi Adem SONER’in anneleri, Hatem ADIGÜZEL’in kayınvalidesi, Hatice, Şenol ve Kemal ADIGÜZEL’in anneanneleri, Olcay, Oktay ve Barış SONER’in babaanneleri; Fatma SONER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Sarıcalar Caddesi'ndeki evinden alınarak Pembe Ulaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

8- Kındıra Köyü Ercek Mahallesi halkından, Merhum Mazhar, Seyfettin ÖZASLAN’ın ablaları, Hüseyin, İsmail, Sevim, Hatice ve Halil ÖZASLAN’ın halaları; Hatice ESEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kındıra Köyü Ercek Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.