VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLERE DESTEK VERİLECEK

4 Nisan 2018

............................................

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın lise ve üniversitede okuyan gençlere yönelik 'Sağlıklı Yaşam ve Spor', 'Kültür ve Sanat' ve 'Yenilikçi Fikirler' başlığı altındaki projelere 5 bin ile 20 bin TL arasında maddi destek vereceğini belirtti.

AK Parti iktidarı döneminde gençlerin eğitimine yönelik yapılan ciddi reformlara bir de üretkenliklerini arttırmak için teşvikler eklendiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın lise ve üniversitede okuyan gençlere yönelik olarak 'Genç Fikirler, Genç Projeler' sloganıyla yürüttüğü çalışma ile 'Sağlıklı Yaşam ve Spor', 'Kültür ve Sanat' ve 'Yenilikçi Fikirler' başlığı altındaki projelere 5 bin ile 20 bin TL arasında maddi destek vereceğini söyledi.

Bu desteğin özellikle Bolu'da yaşayan gençlerimiz için ciddi bir teşvik ve aynı zamanda da eğitimlerine katkı sağlayacağını da belirten Doğanay, Bolu'da yaşayan ve üreten gençlere bu destekten yararlanmaları çağrısında bulundu.

BAŞVURULAR 9 NİSAN'DA

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; " Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açıkladığı kriterlere göre; programa üniversitelerdeki en az 5, en fazla 10 kişiden oluşan gençlik toplulukları ve resmi ortaöğretim kurumlarındaki en az 5, en fazla 10 kişiden oluşan gençlik grupları proje teklifinde bulunabiliyor. Her bir gençlik grubu ya da gençlik topluluğu programa en fazla 2 proje teklifi sunabilecek. Program kapsamında desteklenecek projelerin azami uygulama süresi 3 ay olacak. Proje başvuruları 9 Nisan'da başlayacak, 23 Nisan saat 24.00'e Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze yapılacak" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.