VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOL SORUNU MECLİSE TAŞINDI...

4 Nisan 2018

...................................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, bir türlü bitirilemeyen Bolu Mudurnu karayolunun asfaltlama çalışmalarının bitirilememesini meclis gündemine taşıdı. Özcan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a yönelttiği soru önergesinde, “Bu yol ne zaman bitecek” dedi. 


Bitmek bilmeyen Bolu -Mudurnu yolu soru önergesine konu oldu. Her yıl müjde ile açılacağı belirtilen fakat bir türlü bitmeyen yapılan yerlerinde de kısa sürede çökmeler ve birçok tahribatın meydana geldiği Bolu- Mudurnu yolu, özellikle Mudurnulular tarafında yoğun eleştiri alınca Tanju Özcan’da soru önergesi ile konuyu TBMM’ye taşıdı. 

BAKANA SORULAR YÖNELTTİ

Özcan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a yönelttiği soru önergesinde, “Bolu Merkez ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun yol yapım çalışmaları bir türlü bir bitirilememiş, neticesinde ne yazık ki çok sayıda trafik kazası meydana gelmiştir. Bolu- Mudurnu yolunun bir an önce yapılması, gerekli bakım onarım çalışmalarının nihayete erdirilememesi ve çağımıza uygun yol koşullarının vatandaşlarımıza sunulması ivedilikle gerekmektedir. Bu bağlamda Bolu- Mudurnu karayolu yol yapım çalışmaları bu tarihe kadar neden tamamlanamamıştır? Tamamlanamamasının gerekçeleri nelerdir? Bolu- Mudurnu karayolu yol yapım çalışmalarına ne zaman başlamış ve ne zaman tamamlanmış olarak sorunsuz hizmet verecektir? Bolu- Mudurnu karayolunun ivedilikle tamamlanması için bir talimatınız olacak mı? Bolu- Mudurnu karayolu ne zaman çağımıza yakışır ulaşım koşullarına ulaşacaktır?” dedi.

1 yorum yapılmış
  • halitalppartinizneolursaolsunbolubizimdir
    4 Nisan 2018 • 22:18
    bolu sorumluluğu için mücadele verenler unutulmuyacaktır:halit alp.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.