VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE GÖREVİNİN KUTSALLIĞINA İNANAN TÜRK POLİSİ

3 Nisan 2018

................................................

Bolu’da, dün ekonomik sıkıntıları yüzünden kendisini ve otomobilini benzin dökerek yakmaya çalışan 31 yaşındaki Tarık Dere’yi tam çakmağı ateşleyecekken üzerine atlayarak engelleyen polis memuru Aşkın Aydın’ın müdahale sırasında ayağı çatlayarak alçıya alındı. O polis, 2015 yılında da kendisini yakmak isteyen bir kadının üzerine atlayarak engellemişti.

Dün gece saatlerinde Büyükcami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi Oğuz Sokak’ta meydana gelen olayda, berberlik yapan Tarık Dere, ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalıma girerek kendisini ve otomobilini hatta yanında bulunan binayı benzin döküp yakacağını söyledi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ERDOĞAN ANONS ETTİ

Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, ekiplere polis telsizinden, ‘Uygun bir şekilde müdahale’ edin şeklinde anons yaptı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Aşkın Aydın, kendisini yakmak üzere olan Tarık Dere’nin üzerine atlayarak elindeki çakmağı ateşlemesini engelledi. Bu sırada arbede çıktı. Arbede otomobilin tavan kısmında da sürdü. Diğer polisler de olaya müdahale ederek, şahsı etkisiz hale getirdi. Aşkın Aydın, yerinde ve profesyonelce yaptığı müdahale sayesinde Tarık Dere’nin çakmağı ateşlemesini engelleyerek faciayı önledi. Ancak arbede sırasında polis memuru Aşkın Aydın’ın ayağı çatladı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan polis memurunun ayağı alçıya alındı. Olayı duyan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da Aşkın Aydın’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

DAHA ÖNCE DE HAYAT KURTARDI

Aşkın Aydın 22 Ocak 2015’te de evlenen kızının kendisiyle görüşmediği gerekçesiyle kendisini yakma girişiminde bulunan bir kadının üzerine atlayıp çakmağı ateşlemesine son anda engel olmuştu.

6 yorum yapılmış
  • eskipols
    3 Nisan 2018 • 08:53
    bütün devlet kurumlarında her zaman işini en iyi yapmaya çalışan polis yeterki vatandaş polisinin yanında olsun işine geldiği gibi davranmasın birde sizin gibi gasteciler en ufak bir olayda bile araştırmadan etmeden polisi gömmesin
  • Ferhatalper
    3 Nisan 2018 • 07:37
    Abi geçmiş olsun senin gibi insanlar olduğu sürece bizler güvendeyiz selamlar
  • Mutlu
    3 Nisan 2018 • 09:32
    Vatanını milletini işini seven kahraman Türk polisi olan Aşkın abi geçmiş olsun.
  • KzlElma
    3 Nisan 2018 • 09:50
    Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Para için yapışacak iş yapmıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Polis Memuru abimize acil şifalar diliyorum. Allaha emanet olun...
  • Laka
    3 Nisan 2018 • 22:56
    Türk güvenlik güçleri daima hazırdır elhamdülillah
  • FCebeciogu
    4 Nisan 2018 • 01:48
    Adam kendini neden yakıyor acaba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.