VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 NİSAN SALI

3 Nisan 2018

.......................

1 - Sazakşeyhler köyü halkından (merhume) Durkadın ALTINTERİM’in eşi, Talip ALTINTERİM, Sevim YILMAZ, Emine TUNÇ ve Nevin DÖNMEZ’in babaları, Hayrettin YILMAZ, Mahir TUNÇ ve Sabahattin DÖNMEZ’in kayınpederi; İrfan Altınterim hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sazakşeyhler köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Dörtdivan ilçesi Sorkun köyü halkından, Halil ÇELİK’in eşi, Ahmet ve Halil ÇELİK’in anneleri, Mustafa ve Muammer ÇELİK’in babaanneleri; Zeliha Çelik hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Sorkun köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 11:00’da Sağlık mahallesi muhtarlığı önünden araç kaldırılacaktır.

3-Seben ilçesi Kabak köyü halkından (merhum) hacı Ahmet ve Mükerrrem AKMAN’ın kızı, Yakup ESEN’in eşi, Hadiye, Süleyman ve Hilmi ESEN’in anneleri; Hatice Esen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kasaplar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Salıbeyler mahallesi halkından, Reyhan AKSOY’un eşi, Gülsen AYHAN ve Mehmet AKSOY’un babaları, Barış, Hakan ve Gülsen AYHAN’ın dedeleri, Özcan AKSOY’un amcası; Yakup Aksoy hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Salıbeyler mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • ismailhakkdurusoy
    6 Nisan 2018 • 07:05
    bütün merhume ve merhumlara cenabı haktan rahmetler kederli aile ve sevenlerine başsağlığı dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.