VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ ONLAR TEMSİL EDECEK

2 Nisan 2018

........................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda sonucu merakla beklenen seçimler tamamlandı ve meclise giren isimler belli oldu. Bu sonuçlara göre 9. grupta inşaat sektörünü temsilen Abdullah Alemdar, Aydoğan Tekin ve Hasan Ayar seçilerek meclise girdi.

 2017 yılının Ekim ayında yapılması planlanan ancak 1 Nisan 2018 tarihine ertelenen Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis ve meslek komitesi seçimleri yapıldı. 15 grup halinde gerçekleşen seçime bu yıl ilgi yüksekti. İlimizi inşaat sektöründe çağ atlatan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar,  Aydoğan Tekin ve Hasan Ayar’da meclise girebilmek için 408 üyenin bulunduğu 9’ncu grupta yarıştı. Seçimin ardından açılan sandıklarda Alemdar, Tekin ve Ayar, 38 kişiden oluşan meclise girmeyi başardı.

“ARKADAŞLARDAN DESEK BEKLİYORUZ”

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar seçimin ardından sonuçlarla ilgili bir açıklama yaptı. Aldıkları görevin ciddiyetinin bilincinde olduklarını belirten Abdullah Alemdar, “İnşaat sektörünün sorunlarını ve zorluklarını biliyoruz. Çözüm ve öneri konusunda tüm sektördeki arkadaşlardan destek bekliyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.