VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O POLİSİN KOMŞUSU KONUŞTU...

31 Mart 2018

..........................

Bolu'da, 6 aylık hamile Nevriye Aslım ve eşi Halit Aybatan ile trafik polisi arasında çıkan kavganın sebebi olduğu iddia edilen komşu, "Polis memurunun eşi kameradan sürekli bizim kapımızı izliyor" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'da görevli trafik olan trafik polisi Cihan A.'nın eşi A.A. ile alt komşuları Nevriye Aslım ve Halit Aybatan çifti arasında, apartmanda oturan bekar komşularının evlerine kız arkadaşlarını getirdiği ve Nevriye Aslım'ın da onları desteklediği iddiasıyla uzun zamandır yaşanan tartışma geçtiğimiz Pazar günü kavgaya dönüştü. Polis memuru Cihan A., hem 6 aylık hamile olan Nevriye Aslım'ı hem de eşi Halit Aybatan'ı tekme, yumruk ve silahla darp etti. Olayda polis memurunun silahı ateşlemesiyle büyük panik yaşandı.

"Eve bayan arkadaşlarımız geldiğinde kapıya not bırakıyor"

Kavganın sebebi olduğu iddia edilen komşulardan Tuncay Bektaş, kuzeni ile birlikte 3 yıldır birlikte kaldıklarını ve gün içerisinde kız arkadaşlarının evlerine geldiğini belirterek, "Teyzemin oğlu bekar, ben de gece çalıştığım için işe giderken geceleri burada kalıyorum. Gün içerisinde kız ve erkek arkadaşlarımız geliyor. Yan komşu kameradan sürekli bizim evi gözetliyor. Eve bayan arkadaşımız geldiği zaman, biz evden çıktığımızda kapıya not bırakıyor. Bu olayı 4-5 kez yaşadık. İlk başlarda dikkate almadık. Zaman sonra teyzemin oğlunun boşandığı eşinin ismi kağıtta geçince, binayı tek tek geziyor. Bu kağıdı siz mi bıraktınız diye bütün komşulara soruyor ama kimse kabullenmiyor. Hatta polisin eşine de 'kağıdı sen mi bıraktın?' diye sorduk. Kapının arkasından kağıdı kendisini bırakmadığını söyledi. Ama biz kağıdı kendisinin bıraktığını biliyoruz. Bunu öğrendik, ses kayıtlarında da mevcut. Yan komşumuz olan polisin eşinin kamerası direk bizim kapımızı çekiyor. Eve kim girip çıkarsa izliyor" dedi.

"Tehditler savuruyor"

Polis memuru Cihan A.'nın eşi A.A.'nın kendilerine tehditler savurduğunu iddia eden Tuncay Bektaş, "Bir keresinde bayanla kapıda karşı karşıya geldik. Orada ufak bir ağız dalaşımız oldu. 'Eşim komiser' dedi. Ben de 'abla senin eşin komiser değil trafik polisi' diye cevap verdim. Sonra bize 'eşimin evde 3-4 tane silahı var. Ben Osmanlı torunuyum' diye tehditler savurdu. Ben de ona 'abla çok sıkıntın varsa adliyeye, karakola gidersin şikayet edersin. Resmi yoldan bizi her türlü şikayet etme hakkın var.' dedim. Bu kadın apartmandaki komşularla sürekli bizim dedikodumuzu yapıyor. Çoğu komşumuz bunu bize söyledi" şeklinde konuştu. -

  • O POLİSİN KOMŞUSU KONUŞTU...
  • O POLİSİN KOMŞUSU KONUŞTU...
1 yorum yapılmış
  • tarafszolun
    31 Mart 2018 • 18:37
    gidin birde başka komşulara sorun kim haklı kim haksız kim kimden şikayetçi öyle haber yapın polisin varsa bir suçu cezasını verirler siz kimsenin avukatlığını yapmayın tarafsız haber yapın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.