VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 31 MART CUMARTESİ

31 Mart 2018

.....................................

Mudurnu ilçesi Sarpuncuk köyü Hencepler mahallesi halkından, Tahsin OĞUZ’un abisi, Necati OĞUZ, Hayriye HALICIOĞLU, Ülviye ERTOZAN ve Nurhan YILMAZ’ın babaları İsmail OĞUZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik mahallesi merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kabaklılar mezarlığına defnedilecektir.

Pelitcik köyü halkından, Pamukbank’tan emekli Emine ERİŞMİŞ’in eşi, öğretmen Musa ERİŞMİŞ, Nurşen ve Gönül’ün babaları, Orüs kereste fabrikasından emekli Mehmet ERİŞMİŞ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Alpağut mahallesi halkından (merhum) Kemal SERİN’in eşi, Gülsen ve Metin SERİN’in anneleri, Pelin ve Selin SERİN’in babaanneleri, Barış ve Taner TUNCA’nın anneanneleri, Sedat TUNCA’nın kayınvalidesi, Mustafa ve Ziya İFKAN’ın ablası Cevriye SERİN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Alpağut mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.