VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İSİM İSİM İFŞA EDECEĞİZ"

28 Mart 2018

..............................................

Kamu da yapılan atamalara dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Evcil, kamuda görev yapan bazı müdürlerin halen FETÖ mantığı ile davrandığını söyledi. Evcil, FETÖ mantığına sahip kim varsa, ayak izi varsa isim isim ifşa edeceklerini söyledi.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yapılan atama ve yer değiştirmeler hakkında gelişmeler hakkında sert bir uyarıda bulundu. Evcil, Yeni Kapı ruhunu yaşatmanın hepimizin görevi olduğunu söyleyerek, “15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günden bu yana yaşadığı en büyük tehdidi milletin feraseti, cesareti, duruşu ve milli birlik sevdası ile bertaraf etti. Hain darbe girişiminde 248 vatan evladını şehit 2 bin 196 vatan evladını gazi verdik. 8 Ağustos 2016 tarihinde tüm siyasi partilerin katıldığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin gördüğü en büyük miting ile dünyaya tarihi bir mesaj verdik. Yeni kapı mitinginde ortaya çıkan Yeni Kapı Ruhunu yaşatmak hepimizin görevidir” dedi.

“YAPILAN ZULÜM NEDENDİR”

Kamuda görev yapan bazı daire müdürlerinin hayata geçirdiği uygulamaların FETÖ ile yarışır hal aldığını belirten Evcil, “Lakin şimdilerde görüyoruz ki devletin kurumlarında bürokrasinin içerisinde birileri ‘Yeni Kapı ruhunu’ talan etmekte, milleti birbirine düşürmek için her türlü filmi çevirmekte, FETÖ ile yarışır hale gelmiş durumdadır. Atamalar, yer değiştirmeler, sendikal farklılıklar ülkenin bekasının önüne geçmiş durumdadır. 15 Temmuz öncesi her türlü mobinge maruz kalan, çile çeken, sağa sola sürgün gönderilen, mağduriyetleri bini aşan vatan sevdalılarına 15 Temmuz sonrası yapılan zulüm nedendir?” ifadelerini kullandı.

“İSİM İSİM İFŞA EDECEĞİZ”

Yaşanan gelişmelere bundan sonra sessiz kalmayacaklarını belirten Evcil, “Bugüne kadar yeni kapı ruhuna hamdolsun ki halel getirmedik, getirmeyeceğiz. Lakin bundan sonra nefesimiz ensenizdedir. Kişi kişi, kurum kurum milli birliğe zarar veren FETÖ mantığına sahip kim varsa, kimden güç alıyorsa, arkasında kimin ayak izi varsa isim isim ifşa edeceğiz” dedi. 

“FUZULİ MAKAM İŞGAL ETMESİNLER”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini de hatırlatan Evcil, “Sayın cumhurbaşkanı geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer vermiştir; ‘Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. İmza atmaktan imtina eden, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin’ Bizde diyoruz ki, karar almaktan korkan, proje üretmekten korkan, sıkıştığında topu siyasete atan, insiyatif almaktan çekinen, haklıyı haksızı ayırt edemeyen kim varsa fuzuli makam işgal etmesin” dedi.

“HİÇ BİR VATAN SEVDALISI SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Vatan sevdalılarının yalnız olmadığını belirten Evcil, “Milli birliğe halel getirecek davranışlar içinde bulunan, Milli ittifakın temeline dinamit döşeyen kim olursa olsun bedelini millet nezdinde ödeyecektir.  Ülkemiz varlık yokluk mücadelesi içindeyken siyasi beka, mevki, makam, terfi hesabı yapan açık seçik zübükzadedir. MHP olarak ilimizde bulunan kurumlarda yaşanan her türlü hadisenin farkındayız, bilincindeyiz, takibindeyiz. Gerektiğinde gözümüzü budaktan esirgemeyeceğimizin bilinmesini isterim. Hiç bir vatan sevdalısı arkadaşımız sahipsiz değildir” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Harun
    28 Mart 2018 • 09:08
    Birileri bunu yapmasi gerekiyordu
  • Ali
    28 Mart 2018 • 12:06
    Yüreğine salık Başan
  • inadnavatan
    28 Mart 2018 • 23:24
    sayın cumhurbaşkanımız (içinde bulunduğumuz gün farklılıkları bırakıp kucaklaşma günüdür) R.T ERDOĞAN. demektedir.sayın başkan dediğiniz gibi cumhurbaşkanımıza inat eder gibi uygulamalar olanca hızı ile devam etmektedir. sendika ağaları tepede keyif çatıyor tabanda birileri hala pervasızca kurumlarda sendikalar baskıları devam ettirmektedir.sendikal menfaatler her şeyin önüne geçmiştir.bu aziz vatının tek hamisi olarak birileri kendini görmektedir.
  • Alp
    29 Mart 2018 • 09:36
    Ağzınıza ve yüreğinize sağlık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.