VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÇİZGİMİZDE KIRIKLIK YOKTUR"

27 Mart 2018

........................

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un görevinden istifa ederek İyi Parti'ye üye olmasının ardından, Türkiye Kamu Sen Bolu Şubesi tarafından bir deklarasyon yayımlayarak, “Dost ve düşman bilmeli ki; çizgimizde bir kırıklık yoktur. Dava ahlakımız gereği hak bildiğiz yolda dost doğru bir çizgide yürümekteyiz” denildi.

Türkiye Kamu Sen Bolu İl Temsilcisi Hüsnü Yaman, yayımladıkları deklarasyonda, “Bilindiği gibi ülkemiz genel anlamda sıkıntılı ve zorlu bir süreçten geçmektedir. İçte ve dışta şer güçler akla hayale gelmeyecek yollar deneyerek Türk Milletine diz çöktürmeye ve kuruluşundan bu yana içlerinde sakladıkları kini ve nefreti açığa çıkarma gayretlerine hız vermişlerdir.

Türkiye Kamu Sen ailesinin her bir ferdi Türk Bayrağıdır. Bayrağı lekelemez, kirletmez, yere düşürmez, bölünme kabul etmez kutsal bir bütün halinde büyük Türkiye’yi inşa yolunda mücadele eder. Bugüne kadar sizlerin bize emanet ettiği imzaya asla ihanet etmemiş her durumda ve şartta dik duruş sergilemiştir. Türkiye Kamu Sen teşkilatı, ilkeleri ve idealleri bakidir" ifadelerine yer verildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.