VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 27 MART SALI

27 Mart 2018

...........................................

Bolu’nun tanınmış esnaflarından YILTAŞ’ın sahibi Nazım YILDIRIM’ın eşi, Mehmet, Emre, Hayriye, Aygül, Hülya ve Merve’nin anneleri Perihan YILDIRIM, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Merkez Büyük camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi halkından, Melahat YAVUZ’un eşi, Kemal YAVUZ ve Seval GÜRCAN’ın babası, Mudurnu ilçesi esnaflarından Eşref YAVUZ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Küplüce caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Ulumescit köyü halkından, emekli Öğretmenler Huri ve Hüseyin YERLİKAYA’nın anneleri, İrem ve Haluk YERLİKAYA’nın anneannesi Hacer AKALIN, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ulumescit merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hacılar köyü mezarlığına defnedilecektir.

Kuruçay mahallesi halkından, (merhum) Nazım ve Fatma MIKCI’nın oğlu, Zeynep GÜLTEKİN, Seher, Yavuz, Yılmaz ve Yıldıray MIKCI’nın kardeşleri Yalçın MIKCI, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kuruçay mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.