VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET

26 Mart 2018

...........................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve Merkez İlçe Yönetimi, 6. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanlığına seçilen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her iki parti de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek siyasetin farklılıklar içerisinde anlayışla yürüdüğünü ifade ettiler.

AK Parti İl Başkanlığındaki ziyarete; AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker ve partililer katıldı.

Ziyarette ilk konuşmayı AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptı. Cumhuriyet Halk Partisine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Doğanay; “Bugün buraya gelen hayırlı olsun ziyaretinde bulunan çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailesi kıymetli beyefendiler, hanımefendiler bende öncelikle şahsım, teşkilatlarım adına hepinize bu nazik düşüncenizden, davranışınızdan dolayı teşekkür etiğimiz özellikle belirtmek istiyorum. Siyasetin belki de hoş tarafı gülen yüzü bunlar olması gerek diye düşünüyoruz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; kendi adıma söyleyecek olursam benim il başkanlığı dönemim süresince çünkü bu dönem içerisinde biz Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım abi ile birlikte dönemsel olarak da aynı dönemde ile başkanlığı görevini yürüttük ve şu anda da yürütüyoruz. Bu Sayın Milletvekilimiz için de geçerlidir.” dedi.

“SİYASİ ANLAYIŞ İÇERİSİNDE HAREKET ETTİK”

Siyasi anlayış içerisinde eleştirinin dozunu ayarlayarak hareket ettik diyen Doğanay; “2,5 yıllık siyaset yaptığımız süre içerisinde üzmeden, kırmadan eleştirinin de dozunu her iki taraflı ayarlayaraktan bir siyasi anlayış içerisinde bu güne kadar hareket ettik. Özellikle bu süreçte bu hassasiyeti gösteren mevkidaşım il başkanıma hasseden özellikle yönetimine teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Küçük bir şehir merkez nüfusu 200 bin olan ilçeleri ile birlikte 300 bin olan bir nüfusa sahibiz. Dolayısıyla Bolunun her yerinde, gittiğimiz her yerde düğünümüz de, cenazemiz de her aşamada karşılaşıyoruz ve yüz yüze geliyoruz. Tabi ki siyaset safına girildiği zaman eleştiriler olacak bunları yapacağız ama bu konulardaki gayreti her iki tarafta göstermek için çaba sarf ediyor. Bu manada ben hepinize hasseden ben gönülden teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Bugün itibariyle biz yeni bir kongreden çıktık. Bu kongreden çıktıktan sonra şahsıma hayırlı olsun ziyaretinde bulundunuz. Bu nazik düşüncenizden ve ziyaretinizden ötürü sizlerin hepinize başta hanımefendiler olmak kaydıyla sayın milletvekilimize, il başkanımıza, ilçe ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKE BU TOPRAKLAR HEPİMİZİNDİR”

Doğanay’ın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazın Karsu konuştu. Bu ülke hepimizin diyerek her birlikte sahip çıkılmasını dile getiren Karsu; “İster il başkanı olun ister milletvekili yarın her şey gidiyor yalnız bu ülkeyle siz kalıyorsunuz. Bu ortamda il başkanı iken gördüğünüz itibarı il başkanı olmadan da gezerken görüyorsanız mesele odur. Göremiyorsanız o sizin kusurunuz demektir. Bu ülke bu topraklar hepimizindir. Benim olduğu kadar sizin, sizin olduğu kadar da gençlerin olacaktır. Bizim aramızda ufak tefek tabi ki yönetimde anlayış değişiklikleri olacaktır, farklılıklar muhakkak ki vardır. Kimisi çok büyük kimisi çok ufak farklılıklardır. O farklılıkların hepsini bir kenara bırakarak insanlık yönümüzü bir yere getirerek bizi bu kadar güzel karşılamanız için ayrıca il başkanıma ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.  Türkiye Anadolu üzerinde kurulan herkesin gözü üzerinde olan bir ülkenin sahibi. Bu ülke cumhuriyet tarihinde oluşum güzelliğinden beri herkes gözlerini buraya dikmiş beklemektedir. Bu ülkeyi savunacak hepimiziz. Birimiz bir şey yapamayız, ikimiz az geliriz hepimiz bir olacağız bu ülkenin güzelliklerine sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ BALKON KONUŞMASINI BOLU’DA BİZ YAPARIZ”

Ziyarette bir konuşma da CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yaptı. Özcan, AK Partiye 3’ncü ziyareti olduğunu belirterek; “Tabi bu anlamlı bir ziyaret oldu. Kongreniz yapıldı. Hem de bu yeni güzel, görkemli, ihtişamlı binanızın hayırlı olsun deme şansı bulduk” dedi ve şunları kaydetti, “Güzel oldu bugün, keyifli bir gün oldu. Benim partinize 3’üncü gelişim. Bir yeni milletvekili seçildiğimde 2011’de bir ziyaret etmiştim göreve başlamadan bir seçim arifesinde bir ayaküstü çay içmişliğim oldu eski binada, bir de bu 3’üncü oldu. Tabi bu anlamlı bir ziyaret oldu. Kongreniz yapıldı. Hem de bu yeni güzel, görkemli, ihtişamlı binanızın hayırlı olsun deme şansı bulduk. Gerçekten binanız güzel. Ben şahsen kıskandım mı kıskandım. Bunu itiraf ediyorum. Ben arkadaşlarıma işte bundan dolayı söylüyorum iktidar olmamız lazım diye. Böyle binalarda faaliyetleri sürdürebilmek için bunu yapmak gerekiyor.”

“BOLU’DA SİYASETTE BİR YUMUŞAMA OLDUĞUNU HEPİMİZ GÖZLEMLİYORUZ”

Gerçekten son yıllarda Bolu’da siyasette bir yumuşama olduğunu hepimiz gözlemliyoruz. Cuma günü bizi Saadet Partisi ziyaret etmişti. Saadet Partisi İl Başkanımızın söylediği önemli bir şey var; “Türkiye’nin en önemli sorunu kamplaşma” ve biz bundan çok ciddi endişe duyuyoruz demişlerdi biz de kendisine katıldığımızı söylemiştik. O anlamda Bolu’da partilerin birbirini ziyareti en azından kamplaşmayı yumuşatması açısından da son derece önemli ve değerli. İnşallah bizim yaptığımız yukarı da Ankara’da da siyasal partiler daha sık yaparlar. Bakıyoruz orada bayramlaşma için birbirlerine gidiyorlar ama laf somak için gittiklerini hissediyoruz biz karşılıklı olarak. Umuyorum bundan sonra Türkiye’de yumuşama sağlanır. Türkiye’de insanlar birbirini anlamaya çalışır. Değişik siyasal görüşlere, dünya görüşüne sahip olanlar. Bundan hepimiz kazanacağız diye düşünüyorum. Bu ülke hepimizin ülkesi. Bakın şu Bolu’ya yan yana iki dairede oturan AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili insanlar akşamları bir araya gelip oturma yapabiliyorlar, en iyi dost olabiliyorlar. Bunu bizim sağlayamamamız için de biz sebep olmadığın görüyorum.”

  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
  • CHP’DEN DOĞANAY’A ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.