VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇARKEN YAKALANDILAR...

26 Mart 2018

.......................................

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan devriye esnasında, kaçmaya çalışan bir aracın yakalanması sonucu 81 litre kaçak içki ele geçirildi. Araç içinde bulunan 3 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde bir araç, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin devriye aracını görünce kaçmaya başladı. Durumdan şüphelenen Jandarma ekipleri, aracı ve içinde bulunan 3 kişiyi yakaladı.

Ekiplerin araç içinde yaptığı arama sonucunda  30 şişe Yeni Rakı, 16 şişe Jack Daniels viski, 17 şişe Absolut votka, 16 şişe J&B viski, 1 şişe Red Label viski, 1 şişe Absolut Mandrın votka olmak üzere toplam 81 litre sahte bandrollü ve niteliğe uygun olmayan alkollü içecek ele geçirildi. Araç içinde bulunan 3 şahıs gözaltına alınarak, Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada ise yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde her türlü kaçakçılığı önlemek amacıyla gerekli kontrol ve denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.