VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

20 Mart 2018

.......................................

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu İyi Parti teşkilatını ziyaret etti. CHP heyeti İl Başkanı Mehmet Aydın ve  Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve partililer samimi bir ortamda misafir edildi. 

İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi heyetine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler siyasi parti temsilcileri birbirimizi ziyaret edeceğiz, ,istişareler edeceğiz ki halkımızda farklı partilere oy veren insanlar da kahvelerde, sokaklarda, iş yerlerinde birbirleri ile oturup konuşabilsinler. Son zamanlarda siyasal konjonktürde ne kadar kutuplaşırsak o kadar oy alırız kaygılarından dolayı ülkemiz zarar alıyor. Ben birlikten yanayım, beraberlikten yanayım” dedi.

“DAHA GÜZEL SAVUNACAĞIMIZI BİLİYORUM”

CHP İl Başkanı Kazım Karsu ise, “Türkiye Cumhuriyeti bir dar boğazdan geçmektedir. Hatta bu dar boğazın en tehlikeli yeri de bölünmüş, parçalanmış bir Türkiye isteyenlerin arzuladığı gibi kötü bir gidişle belli yerlere doğru koşar adım gitmektedir. Bizim ülkemizin kurucuları Yüce Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bize emanet ettikleri Türkiye’yi “Yurtta Barış Cihanda Barış” kaydıyla beraber olun, birlik olun demişlerdi. Kendileri de birlik ve beraberliği sağlayarak kocaman dünyada koca bir Türkiye Cumhuriyeti kurdular ve bizlere emanet ettiler. Biz bu Cumhuriyeti ilelebet müdafaa edeceğiz. Hep beraber olursak daha güzel savunacağımızı biliyorum.” şeklinde konuştu.

“DEMOKRASİYİ RAFA KALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

İktidarın demokrasiyi rafa kaldırmaya çalıştığını ifade eden CHP Bolu Miletvekili Tanju Özcan, “Bizler demokrasiye inanan insanlarız. Asgari müştereklerimiz önemli ölçüde örtüşüyor. Atatürk, Cumhuriyet sevgisi, Laiklik hassasiyeti, Üniter devlet yapısı anlamında farklı düşündüğümüzü düşünmüyorum. Önümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu sizler de en az bizim kadar idrak ediyorsunuz. Bu ülkenin başındakiler seçimle, demokrasi geldiler bugün demokrasiyi rafa kaldırmaya çalışıyorlar. Bence 2019 Türkiye açısından, Türkiye’deki demokrasinin geleceği açısından son cümlelerin söyleneceği süreç olacak. 2019’da başarılı olmak zorundasınız, zorundayız milletimizin menfaatleri, ülkenin geleceği için.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.