VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DENİZ ŞEN YAZDI - "2 HAFTALIK SÜKUNET!"

19 Mart 2018

.......................

Boluspor, TFF 1.Lig’in 28.haftasında Samsunspor’a konuk oldu. Gazişehir ve Altınordu’nun bu haftaki galibiyetlerinden sonra Samsun deplasmanından puan çıkarmak Sait Hoca ve öğrenicileri için kaçınılmaz hale gelmişti.

                                                      ****

Maç beklenenin aksine düşük tempoyla başladı. Kontrollü futbolu tercih eden iki takım, orta sahanın hakimiyeti almak için uğraş verirken, sık sık top kaybı yaptılar. Zaman zaman cılız ataklarla kaleye gitsek de topu ileriye taşımakta ve etkili hücum varyasyonları geliştirmekte zorlandık. Gol umudumuz Poepon sürekli pres yedi ve aldığı topları etkili kullanamadı.

                                                               ****

Maçın diğer yarısında tempo bir tık yükselse bile istenilen mücadeleyi sahada göremedik. Samsun savunması  çok kritik topları kesti. İrfan’ın pas arayışları ve Poepon’u kaçırma isteği sonuca ulaşmadı. Özellikle Samsunspor savunmasında Ercan maçın yıldızı oldu. En az 3-4 net pozisyonda araya girerek topu uzaklaştırdı.

                                                          ****

Boluspor 75.dakikadan sonra Guido Koçer’in’de oyuna dahil olmasıyla risk alarak oynadı. 80.dakika ise maçın kırılma anı oldu. Samaras yaptığı kafa vuruşuyla takımını gole yaklaştırırken, bu dakikadan sonra iki kalede de tehlikeli pozisyonlar yaşandı. Gol sesi çıkmayan maçta puanlar paylaşıldı. Evinde oynadığı son 6 maçı kaybetmeyen bir Samsunspor düşünüldüğü zaman 1 puan çok değerli olsa bile, gözümüzün 3 puanda kaldığını da söylemek lazım..

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.