VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÜNLERCE RAKKA BOMBALANDI"

18 Mart 2018

..................................................

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili olarak, “biz tüm dünyaya, insanların şehirlerini mezarlığa dönüştürmeden bir şehir teröristlerden nasıl temizlenir bunu göstedik” dedi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde yürütülen ve bu dönem ‘1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı taşıyan Siyaset Akademisi, Bolu’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın katılımıyla AK Parti Bolu İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda başladı.

Siyaset Akademisi’nde konuşmasına Afrin Harekatı ile başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Biz Afrin harekatında tıpki Fırat Kalkanı’nda olduğu gibi dünyaya bir şeyi net gösterdik. Yakıp yıkmadık, sivil yerleşim alanlarına dokunmadan, hastaneleri yerle bir etmeden, okulları yerle bir etmeden, insanların şehirlerini bir mezarlığıa dönüştürmeden sadece terörist unsurları temizleyerek, bir şehir teröristlerden nasıl temizlenir dünyaya bunu gösterdik. Bugün bakın,hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı Harekatı’yla hiçbir bir sivilin burnu kanatılmadan insanlara yaşadıkları yerleri tertemiz, emaneti teslim eder gibi teslim ettik” dedi.

“RAKKA’YI YERLE BİR ETTİLER”

Bugünün çok önemli olduğunu ifade eden Ünal, Amerika’nın Rakka’da yaptılarını hatırlatarak, “Rakka’da ne oldu biliyor musunuz? Amerika, Rakka’da siviller çıksın dedi. Çıkanlar çıktı, çıkmayan kaldı. Günlerce Rakka bombalandı. Rakka’yı yerle bir ettiler. Buna rağmen Rakka’dan IŞİD’i çıkaramadılar. Ne yaptılar; PYD ile DEAŞ orada bir anlaşma sağladı. Ve orada gizli ittifak da deşifre oldu. Demek ki, cesaret olunca, kalpte iman olunca, ölüm insana şehadet, insana bir bayram günü gibi gelince karşınızda terörist de duramıyor, düşman da dayanmıyor. O yüzden bugün çok kıymetli bir gün. Hem 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin yıldönümü hem de Afrin’in teröristlerden temizlendiği bir gün” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.