VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ ÖĞRETMEN TAHLİYE OLDU

16 Mart 2018

.................

FETÖ-PDY kapsamında, “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla haklarında Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan ve yargılanan iki kadın öğretmen beraat etti.

Silahlı Terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında 7 ila 15 yıl hapis cezası istenen ve tutuksuz yargılanan kadın öğretmenler Nesrin Karabulutoğlu ile Sema Demircioğlu, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktılar. Son savunmasını yapan öğretmen Nesrin Karabulutoğlu, “Hayatım boyunca hiçbir terör örgütüne üye oldum ne de örgüt içerisinde yer aldım. İllegal oluşumlar içerisine bile dahil olmadım. Suçsuzum ve beraatimi istiyorum” dedi.

İDDİALARI REDDETTİ

Öğretmen Sema Demircioğlu’da yaptığı son savunmasında, “Bank Asya hesapları benim adıma değildir. Hesaplar kocamın adınadır. Şifreleri bile kendisi bilmekte ve ben bankada hiçbir işlem yapmadım. Bu nedenden dolayı silahlı terör örgütü üyesi olmam bile doğru değildir” diye konuştu. Mahkeme heyeti her 2 kadın öğretmenin, haklarında yapılan iddiaların doğru olmadığı ve suça karışmadıklarının tespit edilmesinden dolayı beraatlerine karar verdi. Kararları duyan öğretmenlerin sevinçleri yüzlerine yansıdı.

1 yorum yapılmış
  • AdaletKizolen
    16 Mart 2018 • 02:16
    Peki bugune kadar neden hapistelermis ? Ve bunun bedelini kim odeyecek?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.