VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MANTI YEDİM BÖYLE OLDU"

15 Mart 2018

................................

Bolu’da, park ettiği aracının başında uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen T.E.C. polis ve 112 Acil ekiplerini uğraştırırken, gazetecilere “Mantı yedim böyle oldu” dedi.

Bolu Örencik Köyü’nde boş bir alanda park halindeki hafif ticari aracın yanında hareketsiz yatan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Yerde yatan Tevfik T.E.C., yüzü suyla yıkanarak kendine getirilmeye çalışıldı. Kafasında kanama olan T.E.C. 112 sağlık ekiplerinin kendisine müdahale etmesine, kibarca söyleyerek müsade etmedi. Sağlık ekipleri, uyuşturucu madde etkisinde olduğu düşünülen T.E.C.’ye tedaviyi kabul etmediği yönünde tutanak imzalattıktan sonra ayrıldı. Uyuşturucu madde kullandığını reddeden genç, polislere aracıyla da seyir halinde olmadığını yalnızca oturduğunu söyledi. Ayakta duramayan, ilginç sözleri ve kibar tavırlarıyla dikkat çeken T.E.C., aracına bindikten sonra gazetecilere, “Mantı yedim de midem bulandı o yüzden. Alkol kullandım. Onun üstüne de mantı yedim ondan dolayı. Ne maddesi kullanacağım? Kafam da yarılmadı. Kafamı da akşamüstü vurdum herhalde. Şimdi iyiyim. Daha yeni alkol içtim mantı yedim böyle oldu.” dedi.

T.E.C. daha sonra polise, ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalımda olduğunu ve dün Akçakoca'dan aldığı uyuşturucu maddeyi kullandığını itiraf etti.

Polis, aracının park halinde olması nedeniyle T.E.C.’ye ceza yazamadı. Daha önce uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunan T.E.C. yakınlarına teslim edildi. Araç da ehliyeti olan bir yakını tarafından alınarak götürüldü.

4 yorum yapılmış
  • Cemal
    15 Mart 2018 • 07:25
    155 i arıyorum evimizin önünde arabayı çekmişler oturmuşlar içine kafayı çekiyorlar diyorum bana verilen cevap rahatsız ediyorlar mı sizi yahu kardeşim bugün etmiyorlar belki ama yarın ne olacak beni rahatsız etselerde etmeselerde yaptıkları suç bu kişilerin araçlarına üstlerine bakılsa kesin silahta var uyuşturucu da var belki yarın senin kızına tecavüz edecekler gel bak olur musun aldığın masada kaç yetimin hakkı var
  • Esra
    15 Mart 2018 • 07:25
    Bolu büyüyor ve büyüdükçe huzursuz bir hale geliyor
  • Esnaf
    15 Mart 2018 • 07:27
    Büfeler marketler yasak olmasına rağmen 18 yaşından kuccuklere sigara sattığı sürece yasak olmasına rağmen saat 10 dan sonra alkol satmaya devam ediyor sürece gençliğimiz böyle kirlenecek gunahlara bulaşacak ve bir milletin en büyük hüsrana olacak
  • Esnaf14
    17 Mart 2018 • 18:51
    Bu genç yukarı çarşı esnafının oğlu kendine ve ailesine yazık ediyor tez zamanda tedavi altına alınması lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.