VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİCARET ODASINDA SEÇİM HEYECANI

14 Mart 2018

.......................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan 2018’de seçime gidiyor. Meclis ve meslek komitesi seçimleri ile ilgili seçmen listeleri askıya çıkarıldı. Genel Sekreter İsmail Gören, “Borçlarından dolayı askıda bulunan ve bu nedenle seçmen listelerinde yer almayan üyelerin, 15 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar borçlarını yatırarak askıdan inmeleri halinde seçmen listelerine dahil olabilecekler” dedi.

BTSO Genel Sekreteri İsmail Gören, “Listeler 13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde askıda kalacak.  Oda üyeleri bu süre zarfında listeler üzerinden durumlarını kontrol etmeleri gerekiyor. Borçlarından dolayı askıda bulunan ve bu nedenle seçmen listelerinde yer almayan üyeler, 15 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar borçlarını yatırarak askıdan inmeleri halinde seçmen listelerine dahil olabilecekler. Üyelerin listeleri tetkik ederek isimlerinin ya da unvanlarının yanlış yazılmış, yazılmamış veya seçme ve seçilme hakkına haiz olduğu halde listelere geçmemiş olduklarına dair sadece kendileri ya da kendi firmaları ile ilgili hususlara listelerin asılı olduğu günler içerisinde, belgeleri ile birlikte Bolu Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına itiraz edebilecekler” diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis ve Meslek Komitesi asil ve yedek üyeliği seçimleri, 1 Nisan 2018 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde gerçekleştirilecek.

1 yorum yapılmış
  • Nilfer
    14 Mart 2018 • 04:09
    Türker bey gayet istikrarlı yoluna devam etmeli lütfen gereksiz hırsı bir kenara bırakıp çalışanı canı gönülden destekleyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.