VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 MART ÇARŞAMBA

14 Mart 2018

.......................

1- Karamanlı Mahallesi halkından, Gülseri Kasapoğlu’nun Eşi, Hilal, Ümmügül, Güler, Ahu’nun Babaları, Tofaş eski Bolu Bayii; Hüseyin KASAPOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce Merkez Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Düzce Şehir Mezarlığı’nde defnedilecektir.

 2- Mengen İlçemiz Banaz Köyü halkından Mengen Yöresel oyunlarının temsilcilerinden; Davulcu Murat KORKMAZ elim bir kaza sonucu Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Banaz Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardında aile mezarlığında defnedilecektir.

3- Ilıcakınık Köyü halkından, Fizik Tedavi Hastanesi'nden emekli Merhum İsmail ÖZDEMİR’in eşi Meral ERKENAY, Ayşe ERBAY ve  Engin ÖZDEMİR’in anneleri, Fizik Tedavi Hastanesi'nden emekli; Nazile ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ilıcakınık Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Mudurnu İlçesi Göncek Köyü halkından, Köy Muhtarı Mustafa YAMANBAY’ın eşi, Sezai ve Sevgi YAMANBAY’ın anneleri; Emine YAMANBAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Göncek Köyü Camii’nde kılınacak İkindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Kıbrıscık İlçesi Kılkara Köyü halkından, Ayşe BİLGİÇ’in eşi, Ali İhsan BİLGİÇ, Kerim BİLGİÇ ve Emine KODAL’ın babaları; Mahmut BİLGİÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Kılkara Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.Cenaze için saat 14:00’da Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

1 yorum yapılmış
  • grel
    14 Mart 2018 • 08:35
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.