VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHURBAŞKANI SAKARYA'DA BOLU'YU ANLATTI

12 Mart 2018

...................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, gerçekleşen kongre sonrası Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Doğanay, ziyaretinde basın mensuplarına konuşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’da, Bolu’daki coşkudan bahsettiğini söyledi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Bozoğlu yapılan il kongresi sonrası Bolu Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde, basın mensupları ile bir araya geldi. Doğanay, basın mensuplarına konuşarak, gerçekleşen kongreyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bolu’ya gelişi hakkında açıklamalarda bulundu.

“BOLU’DAKİ COŞKUDAN BAHSETTİ”

Doğanay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bolu’daki coşkudan Sakarya’da da bahsettiğini belirterek, “ “Cumhurbaşkanımıza yakışır bir karşılama ile dünkü programı bitirdik. Buradan sonra Sakarya mitingi vardı, orada Bolu’dan bahsetti. Bolu’daki coşkudan bahsetti. Bolu’daki insanların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan bahsetti. Bizim açımızdan da vatandaşımız açısından da çok önemli. Bundan sonra AK Parti İl Başkanı sıfatıyla kapımızın herkese açık olduğunu bu kapının partili veya partisiz herkese açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 “HINCA HINÇ DOLDURAN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Doğanay, açıklamalarının devamında salonu hınca hınç dolduran tüm Bolululara teşekkür ederek, “Bir teşekkür de tüm basın mensuplarımıza. Çünkü bizim ulaştığımız insan sayısı belli ama bütün herkese ulaşmak için basın gerekiyor. Basın olmadan doğal olarak bu olmuyor. Bu 15 – 20 günlük özellikle son süreçte gerek görsel, gerekse yazılı basının vermiş olduğu katkılardan ve emeklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Siyasiler ve basın birbirinden ayrılmaz ikili olarak çalışma durumu var. Bir taraf olmadan öteki taraf olmuyor. Bununla birlikte en büyük teşekkürü Bolulu hemşerilerimize, gerek Bolu Merkez’den, gerekse ilçelerden köylerden ve mahallelerden buradaki kongreye teşrif eden, bu salonun dışını da içini de hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

 “EN BÜYÜK SİYASİ MİTİNGLERDEN BİRİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Doğanay ilk olarak en üyük siyasi mitinglerden birini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Bugün burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ziyarete ilk buradan başlamak istedim. Bolulu hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza bizim bir teşekkür etmemiz gerekiyor. Çünkü Bolu’da siyasi anlamda, gerek görselliği gerekse katılım anlamında yapılan en büyük siyasi mitinglerden bir tanesini gerçekleştirdik. Teveccüh gösteren tüm Bolulu hemşerilerime partili veya partisiz teşekkür ediyorum. Dün güzel bir gündü, özlemiştiniz, özlemiştik, hasret sona erecekti. Çünkü 9 yılın sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın Bolu’ya teşrifi söz konusuydu. Bizler AK Parti teşkilatları olarak uzun bir süreden bu yana hazırlık içindeydik. 20 gündür gece gündüz çalışma programı yürüttük. Bu programda emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.