VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALARMI

10 Mart 2018

......................

HABER- Erol DEĞİRMENCİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu ziyareti öncesinde kentin dört bir yanında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. İl Kongresi için 11 Mart Pazar günü (Yarın) saat 13:00’da kente gelecek olan Erdoğan’ın kullanacağı güzergahlarda kuş uçurtulmuyor. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılacağı, AK Parti Bolu İl Başkanlığı Kongresi için kırmızı alarm verildi. Karaçayır’da bulunan spor salonunda yapılan İl Kongresine katılacak olan Erdoğan için güvenlik güçleri titiz bir çalışma yürütüyor. Kongrenin yapılacağı spor salonunda Cumhurbaşkanlığına bağlı koruma ekipleri günler öncesinde önlemlerini aldı. Erdoğan’ın kullanacağı güzergahta Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tedbirlerini üst seviyeye çıkartmış durumda. Bolu Valiliği binası çevresinde barikatlar konulurken, çevre illerden çok sayıda polis Bolu’ya görevlendirildi.

YABANCI UYRUKLU ŞAHISLAR KONTROL EDİLDİ

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulama yaptı. Yabancı uyruklu vatandaşların belgeleri kontrol edilirken, şüpheli görülen 3 kişi gözaltına alındı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.