VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT’TAN DESTEK

9 Mart 2018

.....................................

#SampiyonlukKokuyorBuSehrinSokakları hastagına bir destekte Boluspor eski Başkanı ve MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı Abdullah Abat’tan geldi.

Lider Çaykur Rizespor ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaşacak olan Boluspor’a destek olmak ve statta büyük bir coşkunun oluşması için Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Özdemir’in sosyal medyada başlattığı #SampiyonlukKokuyorBuSehrinSokakları hastagı ses getirdi. Sosyal medyadan yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan Boluspor Eski Başkanı ve MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı Abdullah Abat, Boluspor’a destek çağrısında bulundu.

Cumartesi(yarın) günü saat 13:00’da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Çaykur Rizespor maçında tribünlerin dolu olması gerektiğini ve Boluspor sevdalılarının takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Abdullah Abat, “Boluspor bu şehrin en büyük ortak değerlerinden biridir. Son dönemde alınan başarılı sonuçlar, umutlarımızı yeniden yeşertti. Eğer Rizespor karşılaşmasını da kazanırsak üst lige çıkma adına çok önemli bir virajı geçmiş oluruz. Şehrin Cumartesi günü birlik ve beraberlik içerisinde Boluspor’u desteklemesini ümit ediyorum ve dolu tribünlerin vereceği güçle takımımızın Rizepor’u da devireceğine inanıyorum. Bu nedenle ‘şampiyonluk kokuyor bu şehrin sokakları’ hastagına destek veriyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.