VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ

9 Mart 2018

.......................................

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Bolu’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Erdem, milli ittifakın önümüzdeki hafta Cuma günü şekilleneceğini söyledi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ‘Geçmişten Günümüze Türk Kadını’ adlı konferansı için Bolu’ya geldi. Sabah saatlerinde Bolu’ya gelen Erdem ilk olarak MHP Bolu İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Bolu Şubesi üyeleri ile görüştü.

İTTİFAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA CUMA GÜNÜ ŞEKİLLENMİŞ OLACAK

Görüşmeler sonrası Arzu Erdem, MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül ve teşkilat üyeleri ile beraber Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Erdem, burada Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve basın mensupları ile bir araya gelerek soruları cevaplandırdı. AK Parti ve MHP ittifakının önümüzdeki hafta Cuma günü şekilleneceğini söyleyen Erdem, “Milli ittiafak cephesinde yer almaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Bizim için vatanımız milletimiz söz konusuysa gerisi teferruattır. Bu şekilde o cephede yer alacak herkesin de başımızın üzerinde yeri var. Umarım karşı cephede yer alanlarda bunun kritiğini yapacaktır. Bunun değerlendirmesini yapacaktır ve gerçekten ne kadar büyük bir tehlikenin içerisinde, gayri milli cephenin içerisinde 3-4 tane önemli unsur sayacağım. FETÖ var orada, PYD var orada, YPG var orada. Bunun yanına eğer siyasi partiler yanaşabiliyorsa ve kapı çaldıkları zaman bizim adayımız şu kişi ve şu propagandayı yapıyoruz diyerek milletin huzuruna çıkabileceklerine inanıyorlarsa, Türk milletinin ferasetini, kalbini ve milli şuurunu bilmiyorlar demektir. Onun için hata yapanların da aciliyetle hatalarından dönüp, milli cephe içerisinde yer almaları gerektiğini, o ittifak noktasında nerede yer almanın doğru olacağını karar vermeleri yönünde de mutlaka uyarılarımız var. Rabbim Türk milletine birlik beraberlik nasip etsin. Birlik beraberliği bozacak fitne tohumlarına fırsat vermesin. Önümüzdeki hafta Cuma günü itibariyle Allah izin veririse daha da şekillenmiş olacak ve detaylar ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

“TEKNİK OLARAK DA MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR”

Erdem, erken seçim sorularına ise matematik yapıldığında da teknik olarak mümkün olmadığını belirterek, “Erken seçim söylentilerine yönelik de konuşan, bunlar hep var. Temmuz’da yapılacak, Kasım’da yapılacak, Ekim’de yapılacak. Yerel seçimlerin olması için zaten belirli bir süre lazım. Bunların hepsinin matematiğini yaptığınızda zaten teknik olarak da mümkün görünmüyor. Devlet büyükleri de bu konuda gerekli açıklamaları yaptı. Vaktinde seçim herzaman için uygundur. Zaten çok seçim geçirmiş bir ülke olarak, bugün de bir erken seçim görünmüyor. Konjonktür nasıl olur, nereye gider onu da bilemeyiz tabiki ama görünen o ki seçim zamanında olacak” dedi.

  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
  • ERKEN SEÇİM VE MİLLİ İTTİFAKI DEĞERLENDİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.