VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 8 MART PERŞEMBE

8 Mart 2018

.......................................

Nuhlar köyü halkından Mehmet ONSEKİZ’in eşi, Muhsin ONSEKİZ, Şeref ATALAY, Muzaffer ONSEKİZ ve Nazile YENİAVCI’nın anneleri, Şerif ONSEKİZ, Nihat ATALAY, Sevcan ONSEKİZ ve Ali İhsan YENİAVCI’nın kayınvalidesi Salime ONSEKİZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Nuhlar köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Doğancı köyü yeni mahallesi halkından Nevin ÖZTOPRAK’ın eşi, Kadir ve Fatma ÖZTOPRAK’ın oğlu, İbrahim ve İsmail ÖZTOPRAK’ın abisi, Betül ve Berna ÖZTOPRAK’ın babaları Hakan ÖZTOPRAK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı köyü Hacı Bayram camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Doğancı köyü Yeni mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu İlçesi Büyük camii mahallesi halkından Emekli Sıtma Savaş memuru Hakkı BIÇKICI’nın eşi, Metin BIÇKICI, Berrin, Şahin BIÇKICI’nın anneleri Hatice BIÇKICI, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.