VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEVİLEN ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ

8 Mart 2018

.....................................

Bolu’nun Sakarya İlkokulunda yıllardır öğretmenlik yapan ve iki gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Semra Turan, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yapılan Cenaze törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Sendika başkanları Hüsnü Yaman, Ahmet Koçak, çok sayıda öğretmen, rahmetlinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Sakarya İlkokulunda yıllardır öğretmenlik yapan Semra Turan, iki gün önce geçirdiği kalp krizi sonucunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı. Öğrenci ve velileri Semra öğretmenden gelecek mutlu haberi bekliyordu. Ancak herkes tarafından çok sevilen Semra öğretmen, tedavi gördüğü Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Semra Öğretmenin zamansız ölümü öğrencilerini ve sevenlerini derin üzüntüye boğarken, sosyal medya hesaplarından öğrenci ve veliler duygu dolu mesajlar paylaştı.  Semra Öğretmen’in cenazesi öğle namazına müteakip Paşaköy İlkokulu bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.