VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HUZUR DOLU MUDURNU...

7 Mart 2018

.........................

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından yapılan araştırmada, Bolu’nun Mudurnu ilçesi Türkiye’nin 15. sakin şehri arasına girdi. Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, 17 Mart 2018 tarihinde Belçika'nın Maaseik kentinde düzenlenecek törende Cittaslow sertifikasını teslim alacak.

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından Mudurnu Belediyesine gönderilen yazıyla birlikte Mudurnu, artık Türkiye'nin 15. Cittaslow (Sakin Şehir)'i unvanını elde etti. Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, 17 Mart 2018 tarihinde Belçika'nın Maaseik kentinde düzenlenecek törende Cittaslow sertifikasını teslim alacak.

Yaşamın kolay olduğu kentlerin uluslararası ağı olan Cittaslow'un Türkiye'deki 15. üyesi Mudurnu oldu. 15 Eylül 2017 tarihinde Mudurnu'yu ziyaret eden Uluslararası Cittaslow Genel Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9-12 Kasım tarihleri arasında, Norveç’in Ulvik kentinde yapılan toplantıda komisyona başvuru yapılmıştı.

“BİZİM İÇİN PRESTİJ”

17 Mart 2018 tarihinde Belçika'nın Maaseik kentinde düzenlenecek törende Cittaslow sertifikasını teslim alacak olan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, “Yaklaşık 1.5 yıldır ciddi emekler ortaya koyduğumuz bir işin ilk ayağının başarıyla neticelenmiş olmasından dolayı mutluyuz. Sakin şehirler ağına dahil olmak bizim için oldukça prestijli bir unvan. İnsanlarımızın hayatını kaliteli hale getirmek, kültürümüzden ve geleneklerimizden uzaklaşmadan kazanmış olduğumuz unvanı yaşatmak ve bizden sonraki nesillere aktarmak hedeflerimizin başında gelmektedir. Bu vesile ile Cittaslow Genel Başkan Yardımcısı ve Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'e, Cittaslow Türkiye Koordinatörü Bülent Köstem'e ve Mudurnu Belediyesi Proje Ofisi Personelleri Nihan ve Yetkin Karakaşoğlu'na, Güray Mercan'a, Alan Başkanımız Dr. A. Ege Yıldırım'a ve bu süreçte bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım." diye konuştu.

  • HUZUR DOLU MUDURNU...
  • HUZUR DOLU MUDURNU...
  • HUZUR DOLU MUDURNU...
2 yorum yapılmış
  • Mudurnulu
    7 Mart 2018 • 09:30
    Mudurnuda kimse kalmadığı için sakin şehir seçilmiş mudurnuyu canlandırsanıza
  • adilturan
    11 Mart 2018 • 00:17
    övüneceklerine mudurnuyu bu hale getirenler utanmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.