VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN LİSTE AÇIKLAMASI

7 Mart 2018

........................

11 Mart Pazar günü saat 12:00'da Karaçayır Mahallesinde bulunan spor salonunda yapılacak olan kongre öncesinde, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Yeni bir liste olduğu için değişikliklerin de olması gerektiğini düşünüyorum. Bu manada, muhakkak bunlar olacak” dedi. Kongreye tek listeyle gitmesine kesin gözüyle bakılan Doğanay yönetim kurulu üye sayısının da düşürüleceğini söyledi.

“SAYI 30A DÜŞECEK”

“Kongre süreçleri bir değişim ve gelişim sürecidir aslında. 40 tane yönetim kurulu üyemiz var. Öncelikte bu 40 kişilik yönetim kurulumuz sayısal olarak 30’a düşecek. Genel merkezden almış olduğumuz kararla birlikte. Burada zaten bir 10 arkadaşımızla yollarımızı ayıracağız. İsteyerek ya da istemeyerek ayırmak zorunda kalacağız. Ama tabi ki yeni bir liste olduğu için değişikliklerin de olması gerektiğini düşünüyorum. Bu manada, muhakkak bunlar olacak. Kongre süreçleri aynı zamanda bir bayrak yarışıdır. AK Parti kurulduğu günden bu güne birçok arkadaşımız AK Parti’de görev yaptı. Bugün görev yapan var, görev yapmayan var, geçmişte görev yapıp ara verenler, daha sonra tekrar göreve gelenler var. Çünkü AK Partinin vefa kısmı var. Biz bir Türkiye partisiyiz, Türkiye partisi olduğumuz için tabi ki listelerde değişiklik olacak.”

“DEĞİŞİKLİK ŞART”

“Şuna inanıyorum ve güveniyorum, listede olan veya olmayan benim tüm il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım kongre salonunda olacak biliyorum. Çünkü kendileri ile konuştuğumda da bunu söylüyorlar. Başkanım biz olsak da olmasak da, biz reis için, AK Parti davası için orada olacağız diyorlar. Muhakkak değişiklikler olacak, olmak da zorundadır. Çünkü değişiklikler olmazsa, kongre yapmanın da bir mantığı kalmıyor.”

1 yorum yapılmış
  • Davutkaragz
    7 Mart 2018 • 23:45
    Hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.