VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANDAN TAKIMA DESTEK

6 Mart 2018

........................................

Çarşamba günü deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Boluspor'da başkan Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu. Takımına güvendiğini belirten başkan Çarıkcı "Şampiyonluk yolunda maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi. 

Ankaragücü maçına gelen taraftarlara verdiği destek için teşekkür ederek sözlerine başlayan başkan Necip Çarıkcı  "Taraftarımız 90 dakika boyunca bizi destekledi ve yine ceza almadan bir maçı atlattık.  Bu maçta güzel görseller sergilediler. Bu maç 9 puanlık bir maçtı. Taraftarımıza, teknik heyetimize oyuncularımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

“TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

İki cezalı futbolcularının olduğunu söyleyen başkan Çarıkcı "Balıkesirspor maçına iyi hazırlanacağız. Takımımızın yanında olacağız. Bu maça gelmek isteyen orda bizi destelemek isteyen taraftarlar gruplarımız içinde gerekeni yapmaya hazırım .Kadromuz iyi. Bu sezon hedefi sonuna kadar zorlayacağız. Pirim konusunda toplantımızı yaptık ve üst seviyede primlerimizi yönetim olarak veriyoruz. İnşallah Balıkesir maçını kazasız belasız atlatırız" dedi.

“BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Devre arası transfer yapmadıklarını söyleyen Çarıkcı "Sezon başı zaten transferlerimizi yaptık. İki kadromuz var. İkisi de kaliteli. Bu maçta Poepon ve Mustafa olamayacak ama Balıkesir'e kazanmak için gideceğiz. Ben takımıma güveniyorum. Önce Balıkesir'i sonrada Rize maçını da kazanacaklar.  27 yıllık bekleyişe son vermek için elimden, elimizden ne gelirse maddi manevi zorlayacağız ve Boluspor'u süper lige taşıyacağız. Maçta kaybedebiliriz Ama taraftarımız yanımızda olsun. Hep birlikte başaracağız. Şampiyonluk için elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz" dedi.

Başkan Necip Çarıkcı ayrıca "Maça gelen sayın valimize, belediye başkanımıza ve Ahmet Baysal abimize teşekkür ederim . Onlar kötü günümüzde de bize sahip çıktılar" dedi. 

2 yorum yapılmış
  • beyanat
    6 Mart 2018 • 03:41
    bolu şehriyle izzet baysal boluspor ve köroğlu özdeşleşmiş durumda dolqyısıyla bolu denince direk izzet baysal köroğlu boluspor yada bolu beyi akla gelmekte, o yüzden dolayı birazda inşiyatif kullanıp bolunun marka isimlerinden biri olan boluspora sayın ahmet baysal biraz daha maddi manewi destek olsa sponsor olsa ne bileyim saha yaptırsa güzel olur kanaatindeyim
  • Ylmazzdoan
    6 Mart 2018 • 12:12
    Sayın başkanın takım süper bu sene bu işi bitirelim allah'ın izniyle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.