VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇELİEVLER KARAKOLU YENİLENDİ...

5 Mart 2018

........................................................

Bolu Valisi Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik yenilenen polis karakolunun nezarethanelerini gezerek incelemelerde bulundu.

Bolu kent merkezinde bulunan ve Bolu’nun tek polis karakolu olan Bahçelievler Polis Merkez Amirliği’nin binası yenilendi. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bolu Valisi Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik yenilenen karakolda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Baruş ve beraberindekiler, nezarethanelere de girerek inceledi.

Vali Baruş "Buraya daha önceden binaya gelen arkadaşlarımız bilir, bu binanın koşulları çok iyi değildi. Ciddi bir şekilde onarıma ihtiyacı vardı. Emniyet Genel Müdürlüğünün göndermiş olduğu ödenekler ve İl Özel İdaremizden sağlanan desteklerle bu merkezi bu hale getirdik. Nezarethane koşulları da son derece olumlu hale getirilmiş." dedi.

Baruş, polis merkezlerinin vatandaşların yoğun olarak gidip geldiği yerler olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:

"Bizler vatandaşlarımıza hizmet verirken onların en güzel, en ferah ve temiz koşullarda hizmet almasına öncelik gösteriyoruz. Diğer taraftan da merkezde çalışan polis memurları ve amirlerimizin daha rahat ve ferah koşullarda hizmet vermesi de hizmet verimliliği açısından önemli. Vatandaşlarımıza hizmet veren bütün dairelerimizi bu şekilde peyderpey yenileme amacındayız."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.