VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

5 Mart 2018

...................

Bolu Belediyesi tarafından yapılan Karadere Projesi, ‘Yılın Su Projesi’ seçilirken, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, ‘Karadeniz’in En Beğenilen İlçe Belediye Başkanı’ ödülünü aldı.

Belediye Başkanları Birliği’nin Geleneksel Başkanlar Ödül Töreni öncesinde en beğenilen belediye başkanlarını belirlemek üzere halk oylaması yapıldı. Birliğin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan yerel katılımlı ilk tur oylamada büyükşehir, il, ilçe, büyükşehir ilçe ve belde belediye başkanlığı kategorilerinden 35 yönetici ödüle layık bulundu. Türkiye genelinde düzenlenen 2. tur oylamada en beğenilen 5 belediye başkanı belirlendi.

BİN 500 PROJENİN ARASINDAN SEÇİLDİ

‘Tabiatın Kalbi Bolu’nun dünyanın yaşanabilir 10 kenti arasında yer alması hedefiyle örnek ve öncü projeleriyle dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bir ödül de Belediye Başkanları Birliği’nden geldi. Yılmaz, ‘En Beğenilen Belediye Başkanları’ Ödülleri’nde ‘Karadere Projesi ve vizyoner belediyecilik anlayışı’ nedeniyle ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Ankara’da MEB Şura Salonu’nda düzenlenen törenle ödülünü alan Yılmaz, “Karadere Projesi ‘Yılın Su Projesi’ seçildi. 1500 projenin arasında öne çıkarak özel ödül almak çok anlamlı ve mutluluk verici. Bu tarz ödüller ne kadar doğru yolda olduğumuzu da gösteriyor. Belediyecilik millete hizmetkarlıktır, bir şehre duyduğun aşktır. Biz şehrimize değer katan projelerimizle bir dünya kenti oluşturmak için çalışıyoruz. Laf değil, proje üretiyoruz, hizmet üretiyoruz. Çünkü biz sadece bugüne karşı sorumlu değiliz. Bizler yarını imar etmenin de sorumluluğunu taşıyoruz. 2023 ve 2071 hedeflerimiz için daha çok çalışacağız” dedi.

ÖZBAĞ EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’ın da ‘Karadeniz’in En Beğenilen İlçe Belediye Başkanı’ ödülünü aldığı gecede Bolu iki ödülle taçlandırılmış oldu. Birliğin sosyal medya üzerinden yaptığı halk oylaması ile 7 coğrafi bölgeden seçilen 35 belediye başkanının ödüllendirildiği programda tüm şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu, Zeytin Dalı Operasyonu’ndaki Mehmetçikler için dualar edildi.

3 BİN 654 METRE UZUNLUĞUNDA TÜNEL

Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu tarafından 1500 yerel yöneticinin, kentlerinde fark yaratan, başarılı ve örnek projeleri üzerinden yapılan değerlendirme sonucu ise Bolu’nun aralarında bulunduğu 23 Belediye Başkanı Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. ‘Yılın Su Projesi’ seçilen Karadere Projesi, 3 bin 654 metre uzunluğunda tünelle Bolu’ya memba suyu ulaştırmayı hedefleyen özellikli bir proje olarak dikkat çekiyor. Tünel inşaatının tamamlanmasına kısa bir zaman kaldığı, çok temiz ve kaliteli sularda yaşayan mercan balıklarının bulunduğu Karadere sularının musluklardan akıtılması için geri sayımın da başladığı kaydediliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.