VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCA ÖVGÜ YAĞDIRDI

4 Mart 2018

.....................................

Boluspor, evinde Ankaragücü’nü 3 – 1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası konuşan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar oyuncuları ile ne kadar gurur duysalar az olduklarını söyledi.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Takımı tebrik ediyorum. Bu sahada bu mücadele hakikaten takdire şayan. Hem bizler hem Bolu halkı onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bizi destekleyen taraftara da teşekkür ediyoruz. Onların gelmesiyle bizim ne kadar coşkulu oynadığımızı bir kere daha gösterdik. Çok önemli, kazanılması gereken bir maçtı. Hafta içinde kaybedilmemesi gereken bir maç olduğunu söylemiştik. Bu maçı çok çabuk unutup Çarşamba günkü Balıkesir maçına konsantre olmamız gerekiyor. Maalesef sıkıştırılmış bi program var. Oradan kayıpsız dönersek çok farklı bir yerde bitirebiliriz. Hesaplarımız bu yönde inşallah dediğmiz gibi olur. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • HseyinTokuolu
    5 Mart 2018 • 01:04
    Bir Bölülü olarak il dışında olmama rağmen maçı seyretmekten büyük bir keyif aldım.Yöneticilerimizi,futbolcularımızı günü gönülden tebrik ediyorum.Başarılarinın devamını diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.