VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER HOCAYI DÜZCE'YE KAPTIRDIK

4 Mart 2018

.......................

Bolu’da beyin cerrahisinde önemli başarılara imza atan Yrd. Doç. Dr. Ömer Polat Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinde göreve başlıyor.

Bolu’da halkın gönlüne giren Dr. Ömer Polat pazartesi günü Düzce Tıp Fakültesinde göreve başlıyor. Özel bir hastaneden ayrıldıktan kısa süre sonra Numune Hastanesinde çalışmaya başlayan Dr. Polat’ın Bolu’ya geleceği haberi vatandaşları mutlu etmişti. Uzun çalışmalar sonrası Bolu’nun çok istemesine rağmen getirilemeyen başarılı Beyin Cerrahı Yrd. Doç. Dr Ömer Polat’ın Düzceliler tarafından Tıp Fakültesine ataması yapıldı.

ÖMER POLAT KİMDİR?

2007 yılında Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olarak Bolu ya geldi. 2 yıl Devlet Hastanesi’nde uzman hekim olarak 2 yıl AİBÜ de Yrd. Doç. Dr. olarak çalıştı. Sonrasında özel hastanede 7 yıl çalışan ve yılda yaklaşık 10.000 hasta muayene eden Op. Dr Ömer Polat en son Ankara Numune Hastanesinde Beyin Anjiografisi ve kapalı beyin kanama ameliyatları kursu aldı. Bolu ye tekrar dönmesi beklenen Ömer Polat’ın atama işleri uzadıkça hastaları merak içindeydi.  Bolu’ya geldiğinden beri yılda yaklaşık 400 ameliyat yaptı. Basına da yansıyan birçok başarılı ameliyat ile adını duyurdu.

Kaynak - Köroğlu Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • Eminearslan
    4 Mart 2018 • 09:31
    Ne ense başarılı insanları olduğu yerde bırak mıyorlar inşallah bolu ya geri gelır
  • Emre
    4 Mart 2018 • 10:53
    Habere bak çok komik :))))) Araştırmadan haber olsun diye bir haber .... Adam kendi gitmek için uğraştı şimdi ne oldu da tam tersi bir haber yayınlandı acaba ;))))
  • bolulu
    6 Mart 2018 • 00:53
    Aferin bizim bizim bolu milletvekili ve önde gelenlerine . bir doktora sahip çıkamadık. Emre bey asıl komik olan sizsiniz gitmek isteyen çeker gider. ömer bey kalmak istediki olmadı düzce oldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.