VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER - 4 MART PAZAR

4 Mart 2018

......................

1- Dörtdivan ilçesi Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi halkından; Hasan Basri YAĞCIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Beşkavaklar Mahallesi halkından, Emine TOPER’in eşi, Necdet TOPER, Narin YILDIRAN ve Hacer ARSLAN’ın babaları, Melek TOPER, Mehmet YILDIRAN ve Mustafa ARSLAN’ın kayınpederi, Tutku, Işıl TOPER, Dilek NAMDAR, Yetiş ÇİLİNGİR, Duygu NAMDAR ve Çiğse ARSLAN’ın dedesi; Ahmet TOPER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Öksüz Tekke Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Mengen İlçemiz Karaşeyhler Köyü Kalemler Mahallesi halkından Merhum Foto Kemal DURUKAN’ın kızı, Necati DURUKAN’ın ve Nuran İTİŞKEN’in kız kardeşleri; Şükran İLYASOGLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ankara'da öğle ve cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir.

4- Mengen İlçemiz sakinlerinden Muzaffer BAYRAM’ın dayısının oğlu; Enis BAYRAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Van Gevaş İlçesi Koçak Köyü'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.