VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT, ERBAKAN’I UNUTMADI

28 Şubat 2018

..............................................

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, Milli Görüş Lider Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın 7’nci ölüm yıl dönümü ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Abat, Erbekan için “Türkiye sevdalısı biriydi” dedi.

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 7’nci yıl dönümüyle ilgili yazılı basın açıklaması yapan Abdullah Abat, Erbakan’ın Türkiye sevdalısı biri olduğunu söyleyerek, “Teknik bir dehaydı. Siyaset ustası bir insandı. 1968'den 2011'e kadar 43 sene boyunca siyaset alanında başarılı bir çizgisi vardı. Türkiye sevdalısı bir insandı ve İslâm dünyasının umuduydu” şeklinde konuştu.

“AĞIR SANAYİ HAMLESİNİ BAŞLATAN İNSANDIR”

Abat, son olarak Erbakan’ın ağır sanayi hamleleri başlatan insan olduğunu belirterek, “Milli Görüş kavramı, insanımızın olaylara bakışında ekonomiden, tekniğe, sanattan, kültüre, dış politikadan siyasete milli bir bakış açısıyla yaklaşımını öngören bir kavramdı. Bu kavramı kazandırdı ve ağır sanayi hamlesini başlatan insandı. 1975-1978 yılları arasında Anadolu’muzun hemen her tarafında 200 tane ağır sanayi fabrikasının temellerinin atılıp hizmete alınmasının projelerini başlatmıştı. Bunlardan yaklaşık 100'e yakınının temellerini atabilmişti. O zamanlar malum medya ve malum kesimler dalga geçerdi. Erbakan'ın en önemli mirası son 13 yılda bu ülkede özgürlükleri, demokrasiyi genişleten, büyük kalkınma hamlesini başaran, halkına dünya kalitesinde kamu hizmeti veren, refah ve satın alma gücü artışını kazandırmış olan yeni Türkiye mimarlarını talebe olarak yetiştirmesiydi. Rahmetli Erbakan hoca öncülüğünde kurulan MÜSİAD, gün geçtikçe daha çok gelişiyor." Abat, Vefatının yedinci sene-i devriyesinde Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'yı rahmetle anıyoruz dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.