VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇELİ BOLU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYOR

28 Şubat 2018

......................................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyarette bulundu. Evcil, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, Bolu hakkındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

Evcil, genel merkezde Devlet Bahçeli ile olan görüşmesi hakkında, “MHP Genel Başkanımızı makamında ziyaret ederek ilimizle ilgili istişarelerde bulunduk. İl binamızın tadilatı ve önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz yeni üye katılım programımız ile ilgili kendilerini bilgilendirdik. MHP Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de vatandaşımızın teveccühünü kazanmakta, her gün yeni katılımlarla gücüne güç katmaktadır” ifadelerini kullandı.

“YAKINDAN İZLEMEKTEDİR”

MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için şerefli mazisinden günümüze kadar her türlü fedakârlığı yapmış bir siyasi partidir. 15 Temmuz öncesi yapmış olduğu uyarılarla yaklaşan tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne sermiş,15 Temmuz sonrası oluşan milli birlik şuuruna sağladığı katkıyla gerek sınırlarımızda, gerekse sınır ötesinde parti politikalarının haklılığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sayın Genel başkanımız ilimizle ilgili her türlü gelişmeyi, tavrı, tutumu çok iyi bilmekle beraber yakından izlemektedir. Liderimizin Bolu’ya çok selamları vardır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.