VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİSELİLERİN AKIL ALMAZ OYUNU

27 Şubat 2018

..............................

Düzce’nin Çilimli İlçesi Belediyesi’ne ait resmi plakalı minibüsü çalan hırsızlar, Bolu’da polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Düzce’nin Çilimli İlçesi’nde yaşayan 19 yaşındaki Oğuzcan Topuz ve arkadaşı 17 yaşındaki C.D., dün gece saatlerinde Çilimli Belediyesi’ne ait 81 AH 024 resmi plakalı minibüsü park halindeyken çaldı.

İki arkadaş bir süre çaldıkları minibüsle Düzce’de gezdikten sonra kız arkadaşları 17 yaşındaki Y.K.’yi de almak için Bolu’ya geldi. Belediyeye ait resmi plakalı minibüsle şehir merkezinde gezen 3 şahıs, çalıntı ihbarı verilen minibüsün Plaka Tanıma Sistemi’ne takılması üzerine polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı.

Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde seyir halinde olduğu tespit edilen çalıntı minibüs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ve Trafik ekiplerinin kovalamacası sonucu önü kesilerek yakalandı.

Araçta bulunan Oğuzcan Topuz, C.D. ve kız arkadaşları Y.K. minibüsten indirilerek kelepçelendikten sonra ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.

3 yorum yapılmış
  • Liselilerldrmcnkskd
    27 Şubat 2018 • 05:08
    Olum bu nasıl hırsızlık napıyonuz siz ya dnfksmcö
  • gerekyok
    27 Şubat 2018 • 07:07
    sayın haberci arkdaş bu ne cesaret haber başlığın çok abartılı değil mi yaptıkları olayı onaylamıyorum fakat 19 yaşında lise öğrencileri aklıllarınca macera yaşamak istemişler cesaretlikle ilgili bi haber değil çok da gündemlik değil hani :)
  • simsiz
    28 Şubat 2018 • 02:01
    Ahhaha çekmeyin günahsız 2 arkadaşın günahını çıkar aheste aheste
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.