VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLİAMLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

26 Şubat 2018

.................

Bolu’nun Seben ilçesine bağlı Çeltikdere köyünde 2 evin ortasında bulunan odunluk nedeniyle amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Geçen Cumartesi günü meydana gelen olayda, Seben Çeltikdere köyünde oturan amca çocukları Ayhan ve Zeki Büyüktopaç arasında 2 evin ortasında bulunan odunluk nedeniyle uzun zamandır devam eden husumet yeniden alevlendi. 2 aile arasında kavga çıktı. Kavgada Zeki Büyüktopaç ile oğlu Onur Büyüktopaç tüfek ile ateş açtı. Açılan ateş nedeniyle Ayhan Büyüktopaç ile eşi Emine, kız kardeşi Zekiye ve FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan uzman çavuş olan oğlu Taşkın Büyüktopaç ölürken, yeğeni Soner Büyüktopaç ise ağır yaralandı.

Olayın ardından, kavgaya karışan Onur Büyüktopaç ve babası Zeki Büyüktopaç'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin İl Jandarma Komutanlığı'ndaki sorguları devam ediyor.

1 yorum yapılmış
  • ZlfiyeMumunoglu
    26 Şubat 2018 • 23:35
    Bir odunluk için bu kadar canın ölmesine,çocukların yetim,öksüz,eşlerin dul kalmasına değermi.O odunluk olmasa acmi. Kalacaktınız.Büyükler,miras paylaşımında adaletli davranmalıdır.Çocuklarına eşit bilseler böyle olaylarda olmaz,canlar yanmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.