VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

26 Şubat 2018

......................

Bolu’nun Seben İlçesi Çeltikdere Köyü’nde iki aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden öldürülen 4 kişi sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandılar. Cenazede gözyaşları sel oldu.

Edinilen Bilgiye göre, olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Bolu’nun Seben ilçesi Çeltikdere Köyü’nde meydana geldi. Seben ilçesi Çeltikdere köyünde amca çocukları oldukları öğrenilen Ayhan ile Zeki Büyüktopaç arasında, yaşadıkları evlerin ortasındaki odunluk nedeniyle bulunan husumet tekrar alevlenerek kavgaya dönüştü.

ARKA ARKAYA ATEŞ ETTİ

Kavganın büyümesi üzerine Zeki Büyüktopaç’ın oğlu Onur Büyüktopaç yanındaki tüfekle, kuzeni Ayhan ile birlikte eşi Emine, oğlu Taşkın, kardeşi Zekiye Büyüktopaç’a arka arkaya ateş etti. Mermilerin isabet aldığı Emine, Taşkın, Zekiye ve Ayhan Büyüktopaç olay yerinde yaşamını kaybederken, olay sonrasında çıkan arbedede Ayhan Büyüktopaç’ın babası Mehmet ile yeğeni Soner ve zanlı Onur Büyüktopaç, Mustafa ve Hatice Büyüktopaç yaralandı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan mermilerden birisinin isabet ettiği Soner ve darp edilen Mehmet Büyüktopaç’ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdürülüyor.

Gözyaşları içinde uğurlandılar

Yaşanan olayda yaşamlarını yitiren Ayhan, Taşkın, Zekiye ve Emine Büyüktopaç, Bolu kent merkezinde bulunan Siteler Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ölen kişilerin yakınları ile birlikte, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun katıldı.

Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ayhan, Taşkın, Zekiye ve Emine Büyüktopaç, yakınlarının gözyaşları içinde Çıkınlar Mezarlığı’na defnedildiler.

  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER
  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER
  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER
5 yorum yapılmış
  • Dnmek
    26 Şubat 2018 • 05:21
    2 kişi nin mezarı sığmayan yere 4 kişi yaşamını yitirdi vuran gencin hayatı karardı allah rahmet eylesin çok vahim bir durum Allah düşman ima böyle. Kader vermesin inşallah
  • taner
    26 Şubat 2018 • 20:49
    köy için kavga et öl ama köye defnedilme allah günahlarını affetsin
  • Rzar
    27 Şubat 2018 • 07:31
    Bunun tarifi yok ya bu nasıl canilik eline silah alan kendini adam sanıyor birde akrabalar bunlar bir odunluk için yapılırmı bu ya allah soracak bunun hesabını silah sıkana başka diyecek birşey yok
  • Veysi
    27 Şubat 2018 • 15:30
    Düşüncelerin algılamada aciz kaldığı bir vahşet!!!
  • Yakan
    15 Mart 2019 • 16:20
    Bilmeden etmeden yorum yapmayın!!!! Odunlun diye sıkmadı insanlar öldürmek istemedi!!! Sen kendi kanına canına zarar veren birini görsen karşında naparsın ha!!!! Kolay konuşması senin karşında evladın kanlar içinde yerde yatsın sen naparsınnn!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.