VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 26 ŞUBAT PAZARTESİ

26 Şubat 2018

............................................

Seben ilçesi Çeltikdere köyü halkından (merhume) Firdevs ve Mehmet BÜYÜKTOPAÇ’ın kızı, Metin BÜYÜKTOPAÇ’ın eşi, Soner ve İlker BÜYÜKTOPAÇ’ın anneleri Zekiye BÜYÜKTOPAÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Çeltikdere köyü halkından (merhume) Firdevs ve Mehmet BÜYÜKTOPAÇ’ın oğlu (merhume) Emine BÜYÜKTOPAÇ’ın eşi (merhum)Taşkın ve Suzan BÜYÜKTOPAÇ’ın babaları Ayhan BÜYÜKTOPAÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Çeltikdere köyü halkından (merhume) Firdevs ve Mehmet BÜYÜKTOPAÇ’ın gelini (merhum) Taşkın ve Suzan BÜYÜKTOPAÇ’ın anneleri Emine BÜYÜKTOPAÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Çeltikdere köyü halkından (merhume) Firdevs ve Mehmet BÜYÜKTOPAÇ’ın torunu (merhum) Ayhan ve (merhume) Emine BÜYÜKTOPAÇ’ın oğlu, Suzan BÜYÜKTOPAÇ’ın abisi Taşkın BÜYÜKTOPAÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Civril mahallesi halkından (merhume) Şeref Nur YILMAZ’ın eşi, İsmail YILMAZ ve Nazire DEMİR’in babaları, Mustafa, Murat, Abdullah YILMAZ, Metin ve Nurşen DEMİR’in dedeleri Ömer YILMAZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Civril mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.