VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMRE UYSAL KİTABINI İMZALADI

25 Şubat 2018

......................

Bolu’da yüzlerce hamile kadının doktoru olan ve görev yaptığı Özel Çağsu Hastanesi’nden geçtiğimiz yıl Bursa’da bulunan Esentepe Hastanesine giden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Uysal, “Yaşasın Hamileyim” adlı kitabı için Highway Outlet AVM’de imza günü düzenledi.

Okurları için yazdığı “Yaşasın Hamileyim” kitabını imzalayan Op. Dr. Emre Uysal, okurları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“ÇOK GÜZEL ORGANİZASYONLARA İMZA ATTIK”

Anne adaylarının kitaptan faydalanmasını umduğunu söyleyen Op. Dr. Emre Uysal, “Benim için çok heyecanlı bir an, yıllardır hizmet verdiğim Bolu’ya tekrar böyle güzel bir organizasyonla dönmek beni çok mutlu ediyor. Anne adaylarının faydalanacakları bir kitap olduğu kanaatindeyim. Yaşasın hamileyim grubunun temellerini biz Bolu’da atmıştık. Çok güzel organizasyonlara imza attık. Sonrasında bunu böyle bir kitap ile taçlandırmak bizim için gurur verici. Grubumuz da çok mutlu. İnşallah faydalanacakları bir ürün olur, gebelikleri boyunca onlara kılavuz olur. Mutlu anlarına da şahitlik ederiz inşallah.” dedi.

  • EMRE UYSAL KİTABINI İMZALADI
  • EMRE UYSAL KİTABINI İMZALADI
  • EMRE UYSAL KİTABINI İMZALADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.